ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
SPORTS

Ξεκινάει το «Αγιος Νικόλαος Cliff Diving 2017» (video)

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Με μεγάλες προσδοκίες για την ανταπόκριση του κοινού και για το θέαμα που θα παρουσιαστεί, ο Δήμος Αγίου Νικολάου, ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ) η Παγκόσμια Ομοσπονδία Καταδύσεων από Υψηλά σημεία (WHDF) και η Περιφέρεια Κρήτης, ξεκινούν το φετινό «Agios Nikolaos Cliff Diving 2017».

Η Κρήτη και ο Άγιος Νικόλαος φιλοξενούν το πρώτο αγωνιστικό cliff diving στην Ελλάδα, εντάσσοντας την χώρα στον παγκόσμιο χάρτη του αθλήματος.

“ΧΡΥΣΟΣ

https://www.facebook.com/varnakiotisg/videos/220345275153249/

Μοναδικό φυσικό  αμφιθέατρο

“IN_AND_OUT

Η λίμνη Βουλισμένη αποτελεί σημείο αναφοράς του Αγίου Νικολάου, βρίσκεται στο κέντρο της πόλης δημιουργώντας ένα μοναδικό φυσικό αμφιθέατρο ιδανικό ώστε οι κορυφαίοι καταδύτες να επιδείξουν τις ικανότητες τους.

«Φέτος για πρώτη φορά έχουμε επίσημο αγώνα που συμπεριλαμβάνεται στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καταδύσεων από Υψηλά Σημεία. Θεωρούμε ότι είμαστε μπροστά σε μια ακόμα επιτυχημένη διοργάνωση, μαζί με την Περιφέρεια Κρήτης, έτσι ώστε να προσθέσουμε ακόμα κάτι στο καλάθι μας ως στοιχείο του αθλητικού τουρισμού που προσπαθούμε ν’ αναδείξουμε στην Κρήτη. Είναι ένα σημαντικό γεγονός και συμμετέχουν αθλητές από την Βραζιλία μέχρι την Αυστραλία.

Mechanical Solutions

Ως διοργανωτές θα έχουμε την ευκαιρία μαζί με το εντυπωσιακό αθλητικό θέαμα, να δείξουμε τον πολιτισμό με τις εκδηλώσεις και να αναδείξουμε το γεγονός ότι ο αστικός ιστός του Αγίου Νικολάου έχει ένα μοναδικό τοπίο όπως αυτό της λίμνης, αφού πουθενά στη χώρα ή και στον κόσμο, δεν υπάρχει ένα τέτοιο γεωλογικό περιβάλλον μέσα στον ιστό της πόλης που να δίνει τη δυνατότητα στους αθλητές να μετέχουν και ταυτόχρονα η πόλη να ζει μέσα σε αυτό το γεγονός, δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντ. Ζερβός.

Να σημειωθεί πως τη διοργάνωση καλύπτουν μεγάλα αθλητικά ΜΜΕ, ενώ υπάρχει διπλή τηλεοπτική παραγωγή με 16 τηλεοπτικές κάμερες που θα βρίσκονται κάτω από το νερό, στον αέρα πάνω από τη λίμνη και σε διάφορα σημεία των αγωνιστικών χώρων.

Επίσης, φέτος θα υπάρχει ζωντανή μετάδοση σε γιγαντοοθόνη πάνω στα βράχια της λίμνης όπου θα προβάλλονται οι καταδύσεις, τα αποτελέσματα και οι χορηγοί στήριξης της διοργάνωσης.

Η φετινή διοργάνωση δεν αποτελεί μόνο ένα εντυπωσιακό σόου με τα ακροβατικά και τις βουτιές των αθλητών, αλλά και αγώνα στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Στην πενταμελή κριτική επιτροπή που θα βαθμολογεί τους αθλητές μετέχουν και δύο Έλληνες Ολυμπιονίκες της συγχρονισμένης κατάδυσης, οι Θωμάς Μπίμης και Νίκος Συρανίδης.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button