ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
SPORTS

Στο Ηράκλειο το Παγκόσμιο Challenger Boccia 2023 (20-28 Οκτωβρίου)

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Πρόκειται για την κορυφαία διοργάνωση Boccia, που θα φιλοξενηθεί στην Ελλάδα, για το συγκεκριμένο άθλημα, έπειτα από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες “ΑΘΗΝΑ 2004”.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής αναφέρει σχετικά:

“ΧΡΥΣΟΣ

«Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την ανάληψη του Παγκοσμίου Challenger Boccia 2023 στην Ελλάδα.

Έπειτα από την κατάθεση ενός πληρέστατου φακέλου διεκδίκησης, σε συντονισμένη προσπάθεια και με την υποστήριξη του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, της Περιφέρειας Κρήτης και το Δήμου Ηρακλείου, επελέγη η χώρα μας, από την Παγκόσμια Ομοσπονδία του Αθλήματος (Bisfed), ανάμεσα σε φακέλους διεκδίκησης άλλων χωρών, να λάβει τα δικαιώματα φιλοξενίας του 2023 World Boccia Challenger.

“IN_AND_OUT

Το εν λόγω γεγονός θα λάβει χώρα στο Ηράκλειο Κρήτης, το διάστημα 20-28 Οκτωβρίου και θα αποτελέσει την κορυφαία διοργάνωση της Ελλάδας για το συγκεκριμένο άθλημα, έπειτα από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες “ΑΘΗΝΑ 2004”.

Πρόκειται για ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός το οποίο θα συμβάλλει στην ενίσχυση της αθλητικής και τουριστικής ταυτότητας της χώρας μας και μέσα από την συγκεκριμένη κορυφαία διοργάνωση αποδεικνύεται ότι η Ελλάδα είναι ικανή να φιλοξενεί μεγάλα διεθνή αθλητικά γεγονότα, στα οποία λαμβάνουν μέρος σπουδαίοι και καταξιωμένοι αθλητές του Μπότσια από όλο τον κόσμο».

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button