Macrame-Voulisma
Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Ποτηράκι

BOX Cafe

ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
SPORTS

Να πούμε δύο λόγια για χθες (Πόρος-ΑΟΑΝ)

GMG

SKALA

LE DELICE ΣΕΡΓΙΑΝΙ Kosa

Από την αρχή της εβδομάδας το κλίμα για τον αγώνα ήταν βαρύ, μιας και τα σκηνοθετημένα επεισόδια που και καλά έγιναν στον πρώτο γύρο και δημοσιεύθηκαν από έναν τύπο που παριστάνει το αντιπρόεδρο και κάποιων χαρτζιλικωμένων δημοσιογράφων που ουδέποτε έχουν γράψει για Γ’ εθνική (αλλά με το κατάλληλο τίμημα όλα γίνονται) και είναι ηθικοί αυτουργοί με το καθ’ υπόδειξη ρεπορτάζ.

Φτάνοντας στην περασμένη Πέμπτη λοιπόν, οπου η λαοφιλή ομάδα του Πόρου ανακοίνωσε προπώληση εισιτηρίων ώστε να μη βρούμε τρόπο να βρεθούμε στη κερκίδα, άνθρωποι έφυγαν από τον Άγιο Νικόλαο και πήγαν στα γραφεία του Πόρου να αγοράσουν εισιτήρια βρίσκοντας την πόρτα κλειστή, μαθαίνοντας ότι 8 λεπτά μετά τις 5 έγινε sold out των 600 εισιτηρίων που αμφιβάλουμε αν έχει κόψει η ομάδα που εδρεύει σε ενα δρόμο του Ηρακλείου στη μακρόχρονη 10 έτη πορεία της στο σύνολο αυτής!

GRUPPO ΧΡΥΣΟΣ

IN AND OUT

DROP Cafe Palermo TECH HUB

Φτάνοντας στη μέρα του αγώνα, αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε την ομάδα έστω και χωρίς εισιτήρια και να τη συνοδεύσουμε μέχρι το γήπεδο. Εκεί αντικρίσαμε το λαό του Πόρου να μας περιμένει (εδώ γελάμε).

Εισιτήρια δεν υπήρχαν πουθενά και στην πόρτα καθόταν ο μεγαλοπαράγοντας και έδινε εντολές ποιοι είναι φίλοι του και ποιοι όχι για να μπουν στο γήπεδο. Αφήνοντας έξω εκτός από εμάς και πολλούς ανθρώπους,φιλάθλους και γονείς αθλητών που απλά ήθελαν να δούνε ποδόσφαιρο. Αρκετοί εύσωμοι κύριοι την νυχτερινής ζωής του Ηράκλειου ήταν εκεί, έχοντας πάρει τα χαρτζιλίκια από τον εραστή του ερασιτεχνικού αθλητισμού πρόεδρο της ομάδας αυτής για τη προστασία όπου του εγχειρήματος.

Mechanical Solutions

Τεντοτεχνική

Το αποτέλεσμα ήταν να δούμε τον αγώνα από τις ταράτσες και στο γήπεδο να βρίσκονται οι λιγοστοί φίλοι του προέδρου και ελάχιστοι φίλαθλοι του ΑΟΑΝ με προσκλήσεις .

Εδώ θα πρέπει να αναφερθεί και η στήριξη που έτυχε η ομάδα του Πόρου από φιλάθλους της υποβιβασμένης ομάδας που τους φιλοξενεί στη έδρα της.

Zuper Service

Η ομάδα μας η οποία όπως μάθαμε και είδαμε δεν έτυχε και καλύτερης φιλοξενίας, βρίσκοντας τα αποδυτήρια της γεμάτα νερά στο πάτωμα κ.α., δυστυχώς ήταν κατώτερη των περιστάσεων και δεν κατέφερε να τιμωρήσει αυτές τις συμπεριφορές των πολιτισμένων παραγόντων της πόλης του Ηράκλειου και να μας απογοητεύσει.

ΥΓ1: Έχει ο καιρός γυρίσματα
ΥΓ2: Προσοχή στα ανατολικά του νησιού

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΟΑΝ – ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΟΑΝ ATHENS

Φίλοι του ΑΟΑΝ


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button