Nbaxevanis

ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
SPORTS

Ηράκλειο: 3οι Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες – Μαθητές από πέντε χώρες στον Καρτερό

BOX CAFE
Τεντοτεχνική

DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Λίγες μέρες πριν μπούμε ημερολογιακά στο χειμώνα, το Karteros Beach Sports Center εξακολουθεί να υποδέχεται τη μαθητιώσα νεολαία.

Μετά τις «Εβδομάδες Αθλητισμού: Τα σχολεία επισκέπτονται το Karteros Beach Sports Center», που έλαβαν χώρα τον Οκτώβριο και συμμετείχαν περισσότερα από 5.200 παιδιά, η υπερσύγχρονη αθλητική εγκατάσταση για αθλήματα άμμου υποδέχτηκε την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 50 μαθητές από 5 διαφορετικές χώρες.

“IN_AND_OUT

Με την ευκαιρία της παρουσίας τους στην Κρήτη μέσω του προγράμματος Erasmus+ και σε συνεργασία με το 11ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου, μαθητές από την Ιταλία, την Τουρκία, τη Λιθουανία, την Εσθονία και την Πολωνία, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Karteros Beach Sports Center και μυήθηκαν στα αθλήματα άμμου από ομάδα εξειδικευμένων προπονητών και καθηγητών φυσικής αγωγής.

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση, που έδωσε την ευκαιρία στους νεαρούς φιλοξενούμενους να βρεθούν σε μια από τις καλύτερες αθλητικές εγκαταστάσεις τους είδους της σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Mechanical Solutions

Ο άνθρωπος που οργάνωσε την επίσκεψη των μαθητών στο Karteros Beach Sports Center και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων, Παύλος Ποτουρίδης μιλά για τις λεπτομέρειες τις εκδήλωσης:

«Με μεγάλη μας χαρά υποδεχτήκαμε τους ξένους επισκέπτες μας στις εγκαταστάσεις του Καρτερού. Ενημερώθηκαν ότι σε αυτό το χώρο διεξήχθησαν τον περασμένο Ιούνιο τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα beach handball ανδρών-γυναικών και εφήβων-νεανίδων με τη συμμετοχή 64 εθνικών ομάδων και πληροφορήθηκαν ότι στον ίδιο χώρο θα γίνουν τον Σεπτέμβριο του 2023 οι 3οι Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες, μια κορυφαία διοργάνωση για τα αθλήματα άμμου και παραλίας.

Η εγκατάσταση του Καρτερού είναι η μεγαλύτερη και αρτιότερη του είδους της στην Ελλάδα και μια από τις καλύτερες σε όλον τον κόσμο. Από την πλευρά μας προσπαθούμε να τη διατηρούμε «ζωντανή» όλον τον χρόνο. Έχουμε φτάσει στα μέση Νοεμβρίου και η εγκατάσταση ακόμα χρησιμοποιείται.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος με τις ενέργειές του άνοιξε την πόρτα για τη δημιουργία αυτού του αθλητικού στολιδιού και την ανάπτυξη των σπορ άμμου και παραλίας».

Χιλιάδες οι συμμετοχές για την ανάδειξη των μασκότ των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων

Τα ονόματα τα γνωρίζουμε. Ο Μινώταυρος και η Αριάδνη, οι δύο μασκότ των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων, περιμένουν να πάρουν και μορφή, μέσα από την ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων σκίτσων που σχεδίασε ο Χρήστος Ζωίδης για λογαριασμό της Οργανωτικής Επιτροπής. Τέσσερις διαφορετικές εκδοχές της Αριάδνης και ισάριθμες του Μινώταυρου έχουν μπει εδώ και δέκα μέρες στη διαδικασία επιλογής τους από το κοινό.

Καθημερινά, το «γραμματοκιβώτιο» της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης κατακλύζεται από ψήφους, που έχουν ξεπεράσει τις 4.000 και θα παραμείνει ανοιχτό για να δεχτεί τις επιλογές του κοινού μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.

Θυμίζουμε ότι η ψηφοφορία διεξάγεται μέσω της επίσημης σελίδας της διοργάνωσης, https://heraklion23.gr, στο πεδίο https://heraklion23.gr/mascot.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button