Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήPODCASTSΑκούστε... | Πίσω σελίδες | Τα παιδιά, οι κομμουνιστές δεν θα μας...

Ακούστε… | Πίσω σελίδες | Τα παιδιά, οι κομμουνιστές δεν θα μας τα παίρνανε; | Radio-Podcast

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Η Δόμνα Μιχαηλίδου ανακοινώνει πως αν συλληφθείτε, αν προφυλακιστείτε ή γενικώς αν έχετε μπλεξίματα με τον νόμο τότε τα παιδιά σας θα τα αναλάβει η Ελληνική Αστυνομία. Μην ανησυχείτε θα είναι σε καλά χέρια και οι αστυνομικοί θα φροντίσουν να βρουν έναν ταιριαστό «επίτροπο» να ολοκληρώσει την ανατροφή τους.

Και εμείς φοβόμασταν για χρόνια ότι θα μας πάρουν τα σπίτια, τις γυναίκες και τα παιδιά οι κομμουνιστές… Θα ήταν απλά γελοίο αν δεν ήταν τόσο τρομακτικό το timing των ανακοινώσεων.

mechanical adv 2021

Κατά τα λοιπά το Star ανεβάζει στα ύψη τον πήχη των επιδόσεων της μονταζιέρας, ενώ παρατηρείται και μια γενικότερη ξαφνική σεμνοτυφία στο να μεταφερθεί στον δημόσιο λόγο η ακριβής συνομιλία των αστυνομικών, ειδικά εκεί που λένε για τους διαδηλωτές «θα τους γ@μήσουμε…» – Η εκπομπή βοηθά στην απενοχοποίηση των λέξεων ειδικά με το κλασικό απόσπασμα: «The Definition of the word FUCK»

apostolakis adv 2

www.pisoselides.gr

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble