Τρίτη, 20 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήPODCASTSΑκούστε... | Πίσω σελίδες | Συζήτηση με μια… κότα | Radio-Podcast

Ακούστε… | Πίσω σελίδες | Συζήτηση με μια… κότα | Radio-Podcast

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Κούγιας και Λιγνάδης είναι το ίδιο, το, κατά Χατζηδάκι, «πρόσωπο του τέρατος». Οσο το συνηθίζουμε τόσο περισσότερο κινδυνεύουμε να του μοιάσουμε. Μαζί με την κυβέρνηση, μας παρασύρουν σε συζήτηση με μία… κότα, από την οποία βγαίνεις πάντα χαμένος, όπως έλεγε και ο Μάνος. Όσο προσπαθείς να της απαντήσεις τόσο εισχωρείς στον παραλογισμό της.

Οι 56 προσωπικότητες είναι πιο “βαριές” από τους φορείς και τους καλλιτέχνες που ζητούν παραίτηση της Μενδώνη. Οι καταγγελίες κατά του Λιγνάδη αποδυναμώνονται αφού το in.gr λέει πως ο δικηγόρος του Νίκου Σ. ήταν παλιά στη νεολαία ΣΥΡΙΖΑ. Το ίδιο και για τον Κουφοντίνα. Τα δικαιώματα του κρατουμένου μπαίνουν στη ζυγαριά με τον Αξαρλιάν, σαν να μην καταδικάστηκε για αυτήν και για άλλες 10 δολοφονίες.
Και η κότα συνεχώς κερδίζει…

mechanical adv 2021

Ευτυχώς από χθες μιλούν στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας πάνω από 20.000 πολίτες που ζητούν με αξιοπρέπεια το αυτονόητο. Και φτιάχνουν την κρίσιμη μάζα για μια αποφασιστική απάντηση και στα δύο θέματα.

apostolakis adv 2

www.pisoselides.gr

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble