Πέμπτη, 22 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήPODCASTSΑκούστε... | Πίσω σελίδες | Κύριε καθηγητά, το Σύνταγμα πού να το...

Ακούστε… | Πίσω σελίδες | Κύριε καθηγητά, το Σύνταγμα πού να το βάλω; | Radio-Podcast

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Χρειάστηκε ένας άγριος ξυλοδαρμός για να μας αποκαλύψει ο Νίκος Αλιβιζάτος πως η «Επιτροπή για τη διερεύνηση περιστατικών αστυνομικής βίας» δεν λειτουργεί εδώ και ένα χρόνο. Μας το κρατούσε κρυφό, αλλά μας το αποκάλυψε χθες ο επικεφαλής της, καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, ακριβώς πάνω που περιμέναμε την άποψή του για το όργιο της καταστολής.

Τόσα καντάρια νόμων, τόσα πτυχία στοιβαγμένα, τόση πολιτική και επιστημονική αναγνώριση και δεν περίσσεψε ούτε μια γραμμούλα του Συντάγματος για την προστασία των πολιτών.
Μόνο… «απεταξάμην» μας είπε, κι έφυγε….

mechanical adv 2021

Εσείς πάντως να έχετε εμπιστοσύνη στους θεσμούς.

apostolakis adv 2

Και στον Κυρανάκη να έχετε εμπιστοσύνη. Γιατί κρατάει τους φακέλους όλων μας και έχει τον έλεγχο των πιο κρυφών κυττάρων μας. Ακριβώς όπως στις εποχές του εμφυλίου και ακόμα πιο πίσω ίσως.

Το τελευταίο ερώτημα είναι για εμάς
Πόσο ήσυχοι μένουμε μέχρι να έρθει η σειρά μας;

www.pisoselides.gr

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble