Τρίτη, 20 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήPODCASTSΑκούστε... | Πίσω σελίδες | Η πιο αισχρή παραδοχή του πελατειακού κράτους...

Ακούστε… | Πίσω σελίδες | Η πιο αισχρή παραδοχή του πελατειακού κράτους | Radio-Podcast

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

«Ελάτε εσείς να τα γκρεμίσετε, να ξέρει ο κόσμος και οι δήμαρχοι πως τα γκρεμίζει ο Τσίπρας». Όχι μόνο ο Αδωνις έδειξε πως οι καταπατητές είναι «πελατάκια», που μαζί τοςυ δεν μπλέκεις, αλλά έπιασε κιόλας ο εκβιασμός του, αφού από την άλλη πλευρά δεν διατυπώθηκε ξεκάθαρη θέση για την εδώ και τώρα κατεδάφιση των καταπατήσεων.

Και έτσι, συνεχίζουμε απολαμβάνοντας τη δημοκρατία και την προστασία του περιβάλλοντος. Με τον νόμο για τις δημόσιες συμβάσεις δε, που ψηφίστηκε χθες, ανοίγει ο δρόμος για ακόμα μεγαλύτερη ασυδοσία εις βάρος της φύσης.

mechanical adv 2021

Και όλα αυτά ενώ εσείς ασχολείστε με τον κορονοϊό. Και όλα αυτά ενώ εσείς κατηγορείστε ως «τρομοκράτες» αν μιλήσετε για τα δικαιώματα του κρατούμενου Δ. Κουφοντίνα, που βρίσκεται στην 57η ημέρα απεργίας πείνας.

apostolakis adv 2

www.pisoselides.gr

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble