Τρίτη, 20 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήPODCASTSΑκούστε... | Πίσω σελίδες | Η δημοκρατία δεν εκβιάζεται, εκτός αν είστε...

Ακούστε… | Πίσω σελίδες | Η δημοκρατία δεν εκβιάζεται, εκτός αν είστε ξενοδόχος | Radio-Podcast

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Ενώ εσείς μετράτε τα δύο χιλιόμετρα από το σπίτι στο supermarket, οι ξενοδόχοι μετρούν τον καταπατημένο αιγιαλό, που για άλλη μια φορά τους χαρίζεται αφειδώς. Δώδεκα υπουργοί υπέγραψαν τροπολογία που σταματά τις κατεδαφίσεις που το ίδιο το Υπουργείο Περιβάλλοντος είχε ξεκινήσει τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο κορονοϊός είναι ταυτόχρονα ο λόγος που πρέπει να κλειστείτε μέσα από τις 7 αλλά και ο λόγος που θα παραμείνουν για τουλάχιστον ένα χρόνο οι παράνομες κατασκευές σε δημόσιες εκτάσεις.

mechanical adv 2021

Οι ξενοδόχοι εκβίασαν απειλώντας με απολύσεις και πέτυχαν να μην εφαρμοστεί ο νόμος. Ενώ η κοινωνία και ο Κουφοντίνας που πιέζουν να εφαρμοστεί στην περίπτωσή του ο νόμος «εκβιάζουν» με την απεργία πείνας την Δημοκρατία. Κι αυτή στέκεται βράχος γιατί ξέρει να επιλέγει από ποιους θα εκ-βιαστεί.

apostolakis adv 2

Στις υπογραφές για την επίμαχη τροπολογία είναι και του υπουργού Δικαιοσύνης, που μπορεί να ζητά να τη γλιτώσουν οι πέργολες αλλά για τις φυλακές και τον Κουφοντίνα δηλώνει… αναρμόδιος.

www.pisoselides.gr

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble