Τρίτη, 20 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήPODCASTSΑκούστε... | Πίσω σελίδες | Φτιάξτε τις πηγές σας | Radio-Podcast

Ακούστε… | Πίσω σελίδες | Φτιάξτε τις πηγές σας | Radio-Podcast

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Το facebook βάζει χέρι στην ενημέρωσή σας και μεροληπτεί απροκάλυπτα. Τα μεγάλα ΜΜΕ κρύβουν τις ειδήσεις. Θα χρειαστεί να κάνετε όλο και περισσότερη δουλειά για να τις βρίσκετε. Εστω την άλλη πλευρά των ειδήσεων, ακόμα και αυτή με την οποία δεν συμφωνείτε ακριβώς. Αν η δημοκρατία στον δημόσιο διάλογο πεθαίνει ακόμα και στα social media, τότε πέφτει όλο και πιο μεγάλο βάρος στους πολίτες για να σώσουν την ενημέρωση.

Αν νιώθετε ότι το timeline σας περιορίζεται ασφυκτικά θα χρειαστεί να πάτε μόνοι σας μια βόλτα από τα site που δεν σας «κοινοποιεί» το facebook. Μέχρι να μας τα ρίξουν και αυτά (δεν ξέρεις ποτέ). Φτιάξτε τις πηγές σας, τους σελιδοδείκτες και τα «αγαπημένα» σας, μπείτε σε λίστες ενημέρωσης, πάρτε newsletters μέσω mail, αναζητήστε πηγές διαφορετικών ειδήσεων. Μπορεί στο τέλος να φτάσουμε να βγούμε με ντουντούκες στη γειτονιά αλλά σίγουρα στο εξής θα έχουμε όλο και περισσότερη δουλειά για την αναζήτηση των ειδήσεων.

mechanical adv 2021

(Να ακούτε και πίσω σελίδες 😉

apostolakis adv 2

www.pisoselides.gr

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble