Σάββατο, 15 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήPODCASTSΑκούστε... | Πίσω σελίδες | Εχει ήδη φύγει, αλλά δεν το ξέρει...

Ακούστε… | Πίσω σελίδες | Εχει ήδη φύγει, αλλά δεν το ξέρει | Radio-Podcast

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Η Λίνα Μενδώνη εκστόμισε την πιο χυδαία φράση που έχει πει ποτέ υπουργός Πολιτισμού ταυτίζοντας στη χώρα που γέννησε το θέατρο την υποκριτική με την υποκρισία. «Υποκριτική! Ηθοποιός!» είπε με στόμφο για να δείξει πώς κατάφερε να την ξεγελάσει ο Λιγνάδης.

Φόρτωσε έτσι τη δική της πλάνη στον ρόλο των ηθοποιών που απ’ ότι φαίνεται είναι από τους απατεώνες που… μπορούν να κρυφτούν και να σε ξεγελάσουν. Γιαυτό την πάτησε και η ίδια με τον Λιγνάδη. Μόνο που, όπως της λέει το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, η λάσπη στον ανεμιστήρα δεν ήταν ποτέ καλός σύμβουλος.

mechanical adv 2021

Η Λίνα Μενδώνη μπορεί να μην παραιτήθηκε την Παρασκευή, όμως στην ουσία έχει ήδη φύγει. Την έχει διώξει η απαξίωση και η χλεύη πρώτα απ’ όλα των ανθρώπων του Πολιτισμού και έπειτα της κοινωνίας.

apostolakis adv 2

www.pisoselides.gr

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble