Πέμπτη, 22 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήPODCASTSΑκούστε... | Πίσω σελίδες | Διάλεξε: Θα πεθάνεις από Covid ή από...

Ακούστε… | Πίσω σελίδες | Διάλεξε: Θα πεθάνεις από Covid ή από φτώχεια; | Radio-Podcast

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Ακόμα και το να χαλάς την ώρα σου για να παραιτηθεί ο Αδωνις μετά το πλαστό έγγραφο για τη βάφτιση βολεύει πάρα πολύ την κυβέρνηση. Για να μην συνειδητοποιήσεις τη βία με την οποία έρχεσαι πλέον αντιμέτωπος, τώρα που καλείσαι να αποφασίσεις αν είναι προτιμότερο να πεθάνουν άλλοι 5.000 άνθρωποι στην Ελλάδα από κορονοϊό ή να πεθάνουν οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοί τους από τη φτώχεια.

Ηδη ο φιλοκυβερνητικός τύπος σε ετοιμάζει με χαλαρά αρθράκια τύπου protagon ότι το άνοιγμα παρά τα 3.500 κρούσματα είναι μονόδρομος. Ξέρεις γιατί; Επειδή «δεν υπάρχουν τα χρήματα για να αγοραστούν περισσότερες μέρες lockdown».

mechanical adv 2021

Μόνο που δεν λέει κανείς τι έγιναν τα χρήματα; Ότι αντί για ΜΕΘ και νοσηλευτές έγιναν μπάτσοι στα πανεπιστήμια, ειδικοί φρουροί, περιπολικά, rafale και υποβρύχια

apostolakis adv 2

Στο εξής θα είσαι ο μόνος υπεύθυνος για το αν θα αρρωστήσεις. Η αγορά πρέπει να λειτουργήσει και εμείς μεταξύ ζωής και οικονομίας διαλέξαμε ήδη την οικονομία.

www.pisoselides.gr

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble