Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήPODCASTSΑκούστε... | Πίσω σελίδες | Αντίο Χρήστο… | Radio-Podcast

Ακούστε… | Πίσω σελίδες | Αντίο Χρήστο… | Radio-Podcast

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Όχι δεν πέθανε ο άνθρωπος. Παραιτήθηκε, μόλις σε δύο μήνες. Εκείνος που πέθανε σίγουρα και τον αποχαιρετούμε οριστικά είναι ο πιο ήπιος επικοινωνιακά χαρακτήρας της κυβέρνησης. Η αντικατάσταση του Πέτσα με τον Ταραντίλη διαφημίστηκε ως προσπάθεια για… διαλογική αντιπαράθεση, για πιο «στρογγυλή» και όχι κατά μέτωπο επιβολή των κυβερνητικών αποφάσεων στην κοινωνία.

Με την πανδημία να καλπάζει, με τους χειρισμούς για τον Λιγνάδη να είναι παιδαριώδεις και κυρίως με την υπόθεση Κουφοντίνα να εξελίσσεται σε ωρολογιακή βόμβα, ο Ταραντίλης προφανώς δεν είναι ο άνθρωπός τους. Η εκπομπή στοιχηματίζει πως ο αντικαταστάτης του θα είναι της λογικής «κακό σκυλί» και το δημόσιο πρόσωπο της κυβέρνησης θα έχει πιο σκληρά και άγρια χαρακτηριστικά. Ακόμα και εμφανισιακά.

mechanical adv 2021

Από την άλλη αφήνουμε και ένα μικρό ενδεχόμενο οι λόγοι της παραίτησης να είναι όντως «οικογενειακοί». Ειδικά αν αναφερόμαστε όχι στην οικογένεια Ταραντίλη αλλά στην οικογένεια Μητσοτάκη.

apostolakis adv 2

www.pisoselides.gr

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble