Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήPODCASTSΑκούστε... | Α. Ζερβός | «Θα ζητήσω άρση απαγόρευσης της οικοδομικής δραστηριότητας...

Ακούστε… | Α. Ζερβός | «Θα ζητήσω άρση απαγόρευσης της οικοδομικής δραστηριότητας στα ξενοδοχεία» | Radio-Podcast

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

«Θα ζητήσω άρση απαγόρευσης της οικοδομικής δραστηριότητας, είναι άδικο για πολλά ξενοδοχεία της περιοχής που επισκευάζονται ενόψει της τουριστικής περιόδου» δήλωσε, μεταξύ αλλων, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» στον ΛΑΤΩ FM.

Όπως είπε, στη σημερινή τηλεδιάσκεψη που θα έχει με τον υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη και τους δημάρχους του Ν. Λασιθίου, ο ίδιος θα θέσει το ζήτημα αυτό του κλεισίματος της οικοδομής.

mechanical adv 2021

«Το θεωρώ ακατανόητο, οι οικοδομικές εργασίες δεν εκείνες οι οποίες δημιουργούν διασπορά διότι συνήθως δουλεύουν έξω. Θα ζητήσω από τον Υπουργό να επικοινωνήσει με τον κύριο Χαρδαλιά ώστε τουλάχιστον αυτό να σταματήσει. Είναι πάρα πολλά ξενοδοχεία που έχουν ξεκινήσει να επισκευάζονται, να συντηρούνται ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου και είναι κρίμα. Εάν υποτεθεί μάλιστα ότι επειδή το Πάσχα των Καθολικών εφέτος είναι νωρίς και κάποια μπορεί να ανοίξουν νωρίς. Οπότε πρέπει να δούμε τι κάνουμε, ο καιρός που υπάρχει είναι λίγος. Θεωρώ ότι αυτό το μετρό είναι καθαρά μετρό πανικού και όχι ουσίας».

apostolakis adv 2

Ο κ. Ζρβός, εξάλλου, ήδη έχει πει ότι η απόφαση για σκληρό lockdown στον Δήμο Αγίου Νικολάου είναι υπερβολική, «ωστόσο θέλω να συστήσω σε όλους συμμόρφωση με τα μέτρα, ούτως ώστε αν ας το πούμε έτσι αυτά τα μέτρα παραμείνουν και αυτή την εβδομάδα να είναι μόνο αυτή τη βδομάδα, είναι κρίμα να ταλαιπωρούμαστε όλοι από την ανεμελιά ή την αβλεψία κάποιων».

Στην ερώτηση εάν δημιουργεί ανησυχία η ανακοίνωση 16 κρουσμάτων του μεταλλαγμένου στελέχους του ιού στο Λασίθι, ο κ. Ζερβός απάντησε «όχι. Αρχικά έλεγαν για μεταδοτικότητα του Βρετανικού στελέχους 70% στη συνέχεια 50 και τώρα οι μελέτες των βρετανών λένε για 20%. Το ζήτημα δεν είναι αυτό ή εκείνο το στέλεχος, το ζήτημα είναι να προσέχουμε. Είναι δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή με τα στοιχεία που υπάρχουν μπορεί να έχει μία παραπάνω μεταδοτικότητα αλλά όχι τίποτα το σημαντικό».

Τέλος, ανέφερε ότι δεν έχει προσκληθεί να είναι παρών στην σημερινή μεσημεριανή επίσκεψη του αναπλ. υπουργού Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

zygos gif 2020b
wind one adv
cna stream
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble