ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
MOTO & AUTO

Hyundai Ioniq 6: Το Ασφαλέστερο Μεγάλο Οικογενειακό Αυτοκίνητο 2022

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Το Ηλεκτρικό Hyundai IONIQ 6 αναδείχθηκε από το Euro NCAP ως το “Ασφαλέστερο Μεγάλο Οικογενειακό Αυτοκίνητο για το 2022”.

Το IONIQ 6 είχε πρόσφατα επιτύχει αξιολόγηση 5 αστέρων στις δοκιμές ασφαλείας Euro NCAP. Το ηλεκτρικό της Hyundai εξασφάλισε την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία στις κατηγορίες “Ενήλικας – Επιβάτης”, “Παιδί – Επιβάτης” και “Υποβοήθηση Ασφαλείας”

“ΧΡΥΣΟΣ

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Αξιολόγησης Νέων Αυτοκινήτων Euro NCAP ανακοίνωσε τις υψηλότερες βαθμολογίες για τη χρονιά που πέρασε, αφού αξιολόγησε 66 νέα επιβατικά μοντέλα. Συνέχεια στις επιτυχίες των ηλεκτρικών μοντέλων της Hyundai έδωσε το νέο IONIQ 6, αφού αναδείχθηκε το καλύτερο στην κατηγορία “Ασφαλέστερο Μεγάλο Οικογενειακό Αυτοκίνητο”.

Σε σχετική δήλωση του, ο Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Νέων Προϊόντων, Andreas-Christoph Hofmann, ανάφερε σχετικά: “Αυτή η τελευταία αναγνώριση της αξίας του IONIQ 6 αποδεικνύει ότι πρόκειται για ένα από τα πιο ασφαλή ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην Ευρωπαϊκή αγορά. Η Hyundai είναι δεσμευμένη στο να παρέχει σε όλους τους οδηγούς το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει καινοτόμες λύσεις για απολαυστική και ευχάριστη οδήγηση. Η αναγνώριση από το Euro NCAP υπογραμμίζει την ηγετική θέση που η Hyundai κατέχει στην πορεία προς την αυτοκίνηση του μέλλοντος”.

“IN_AND_OUT

Για την ανάδειξη του IONIQ 6 ως το “Ασφαλέστερο Μεγάλο Οικογενειακό Αυτοκίνητο 2022”, βαθμολογήθηκαν τέσσερεις τομείς: “Προστασία Ενήλικα Επιβάτη”, “Προστασία Παιδιού Επιβάτη”, “Προστασία Ευάλωτου Χρήστη του Οδικού Δικτύου” και “Υποβοήθηση Ασφαλείας”. Το σύνολο της βαθμολογίας ορίζει και τη βάση αξιολόγησης των οχημάτων. Η βαθμολόγηση αφορά μόνο μοντέλα που διαθέτουν βασικό εξοπλισμό ασφαλείας.

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button