Citron

ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
MOTO & AUTO

Εθνική Ασφαλιστική: Σύγχρονες λύσεις για ασφαλή μετακίνηση

BOX CAFE
DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Στην εποχή της εξέλιξης και των ιδιαίτερα απαιτητικών συγκυριών η ιδιωτική μετακίνηση με ασφάλεια είναι πρωταρχικό ζητούμενο

Τώρα που οι συνθήκες μεταφοράς μας συνεχίζουν να είναι ιδιαίτερες  λόγω της πανδημίας και λόγω των  καιρικών φαινομένων που εναλλάσσονται συνεχώς,  κάθε  φορά   που πρέπει να μετακινηθούμε   επιλέγουμε  ασφαλείς μετακινήσεις  με το ιδιωτικό μας αυτοκίνητο.

“ΧΡΥΣΟΣ

Η ασφάλεια των οχημάτων μας αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα από τα πρωτεύοντα μελήματά μας σε καθημερινή βάση. Την βέλτιστη λύση βρίσκουμε στα τρία νέα προγράμματα ασφάλισης οχημάτων (αυτοκίνητα Ε.Ι.Χ. και μοτοσυκλέτες) της Εθνικής Ασφαλιστικής Αuto [Protect] που όχι μόνο μας παρέχουν ασφάλεια μέσω ανταγωνιστικών πακέτων καλύψεων, αλλά μας προσφέρουν και οικονομικές λύσεις.

Κάνουμε τις επιλογές μας, κι αυτό αντικατοπτρίζεται παντού. Η ασφάλεια του αυτοκινήτου μας είναι προσωπικό ζήτημα γι’ αυτό και επιζητούμε αυτό που μας ταιριάζει ανάμεσα σε κορυφαίες επιλογές.

“IN_AND_OUT

Το πρόγραμμα Αuto [Protect] Classic αποτελεί μια οικονομική προσιτή λύση που περιλαμβάνει ιδιαίτερα προνόμια για όσους επιζητούν τα απαραίτητα. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα προσφέρει σε προνομιακή τιμή την υποχρεωτική από το Νόμο Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης του Ιδιωτικής Χρήσης Αυτοκινήτου ή και Μοτοσικλέτας. Παρέχει ταυτόχρονα μία σειρά από προεπιλεγμένες καλύψεις όπως η αποκατάσταση ζημιών από ανασφάλιστο όχημα και η εγγύηση ασφαλίστρου, καθώς και σημαντικές προαιρετικές καλύψεις, όπως Προσωπικό Ατύχημα Οδηγού και Θραύση Κρυστάλλων  χωρίς απαλλαγές στα συνεργαζόμενα συνεργεία,  Νομική Προστασία κ.ά.

Επιπρόσθετα, το πρόγραμμα Auto [Protect] Extra καλύπτει και έκτακτους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν όπως φυσικά φαινόμενα (βλ. χιονόπτωση, χαλαζόπτωση) πυρκαγιά, κλοπή. Παράλληλα, περιλαμβάνει Νομική Προστασία σε περίπτωση ατυχήματος αλλά και την κάλυψη της Θραύσης Κρυστάλλων.

Mechanical Solutions

Επειδή όμως η κυκλοφορία στους δρόμους κρύβει πολλές φορές επιπλέον περιστατικά που δεν μπορούμε να προβλέψουμε, το Auto [Protect] Premium προσφέρει επιπλέον των καλύψεων των άλλων πακέτων, την κάλυψη των ιδίων ζημιών του αυτοκινήτου σας (μικτή ασφάλιση), συνεπεία τόσο ατυχήματος, όσο και κακόβουλων ενεργειών ή ζημιές του συνεπεία κλοπής του  σε ανταγωνιστικές τιμές.

Για μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας και λιγότερες ανησυχίες, στο Auto [Protect] Premium , για τα πρωτοκυκλοφορούντα οχήματα με αξία έως 50.000€, προσφέρεται επιπλέον ο όρος εγγύησης ασφαλιστικής αξίας, σύμφωνα με τον οποίο η Εθνική Ασφαλιστική αναλαμβάνει να καταβάλει το συνολικό κεφάλαιο για το οποίο είναι ασφαλισμένο το όχημα, για τα 3 πρώτα έτη ασφάλισης από την κυκλοφορία του, στις περιπτώσεις ολικής κλοπής ή ολικής καταστροφής από κινδύνους: Πυρός, Πυρός από τρομοκρατικές, Ίδιες Ζημιές (Μικτή), Ίδιες Ζημιές σε περίπτωση Κλοπής και Ζημιές από ακραία Φυσικά Φαινόμενα.

Zuper Service

Τέλος, επειδή η απλότητα και η λειτουργικότητα είναι αυτές που κάνουν τη ζωή μας πάντοτε πιο εύκολη σε όλα τα επίπεδα, οι δυνατότητες που προσφέρουν τα προγράμματα Auto [Protect] της Εθνικής Ασφαλιστικής λύνουν άμεσα και κάθε διαδικαστική λεπτομέρεια.

Άμεση έκδοση ασφαλιστηρίου συμβολαίου για το πρόγραμμα Auto [Protect] Classic με την καταβολή του αντίστοιχου ασφαλίστρου. Γρήγορη και απλή διαδικασία προασφαλιστικού ελέγχου για τα προγράμματα Auto [Protect] Extra & Premium που παρέχονται για αυτοκίνητα. Ευελιξία ως προς τη διάρκεια ασφάλισης με επιλογή τρίμηνης, τετράμηνης, εξάμηνης ή ετήσιας διάρκειας ασφαλιστηρίου συμβολαίου, βάσει των διαθέσιμων επιλογών ανά κανάλι διανομής. Αυτόματη πληρωμή ασφαλίστρων μέσω Internet και μέσω πάγιας εντολής για την ανανέωση του ασφαλιστηρίου σας συμβολαίου.

Πληρωμή των ασφαλίστρων εξάμηνης και ετήσιας διάρκειας μέσω πιστωτικών καρτών της ΕTΕ με έως 12 άτοκες δόσεις, ανάλογα με τη διάρκεια. Οργανωμένη εξυπηρέτηση σε περίπτωση ατυχήματος. Φροντίδα Ατυχήματος, τοπική ρυμούλκηση, οδική βοήθεια (προαιρετική κάλυψη), συμμετοχή στο σύστημα φιλικού διακανονισμού ώστε ακόμα και σε περίπτωση μη υπαιτιότητάς σας, η αποζημίωση δίνεται από την Εθνική Ασφαλιστική. Κάλυψη ζημιάς του οχήματός σας από ανασφάλιστο όχημα και Νομική Προστασία. Εγγύηση Ασφαλίστρου: Σε περίπτωση μέχρι και 2 ατυχημάτων το χρόνο από υπαιτιότητά σας δεν αυξάνεται το ασφάλιστρό σας.

Φέτος κυκλοφορούμε κυρίως με το αυτοκίνητό μας, γι’ αυτό πρέπει να έχουμε την κατάλληλη ασφάλεια. Οι εμπειρίες μας αξίζουν το καλύτερο και εμείς δεν έχουμε παρά να προσφέρουμε  στον εαυτό μας και στα αγαπημένα μας πρόσωπα, μετακινήσεις με ασφάλεια.

Τα προγράμματα ασφάλισης Αuto [Protect] διανέμονται on line στο https://www.ethnikiprotect.gr στα υποκαταστήματα και το δίκτυο ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της Εθνικής Ασφαλιστικής, καθώς και στα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας.

Περισσότερες πληροφορίες στα www.ethniki-asfalistiki.gr, 18189 (Ελλάδα) και στο +302130318189 (Ελλάδα & Εξωτερικό)


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button