Τετάρτη, 12 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήLIFEΠώς να διατηρήσετε φρέσκες τις φράουλες για περισσότερο καιρό

Πώς να διατηρήσετε φρέσκες τις φράουλες για περισσότερο καιρό

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Aρωματικές, ζουμερές, κατακόκκινες, πεντανόστιμες νόστιμες και θρεπτικές: Οι φράουλες έχουν την τιμητική τους το δίχως άλλο αυτήν την περίοδο!

Δεν έχουμε τίποτα κακό να τούς προσάψουμε, παρά μόνο το ότι δυστυχώς χαλάνε πολύ εύκολα, με αποτέλεσμα πολλές από όσες αγοράζουμε να καταλήγουν στον κάδο των απορριμάτων. Κι όμως υπάρχει τρόπος να διατηρηθούν φρέσκες και λαχταριστές για περισσότερο!

mechanical adv 2021

1. Επίλεξε σωστά

apostolakis adv 2

Όταν αγοράζεις φράουλες, φρόντισε να επιλέγεις πάντα τις πιο ζουμερές και αρωματικές που μπορείς να βρεις. Απόφυγε εκείνες που δείχνουν ταλαιπωρημένες, χτυπημένες και -προφανώς- μουχλιασμένες.

2. Μην τις πλύνεις (ακόμα)

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορείς να κάνεις όταν αγοράσεις φράουλες, είναι να τις πλύνεις όλες μαζί και να τις αποθηκεύσεις έτσι στο ψυγείο σου. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τις κάνεις να μουχλιάσουν πιο γρήγορα! Θα σε συμβουλεύαμε να τις πλύνεις μόνο πριν τις απολαύσεις.

3. Αποθήκευσέ τες σωστά

Αποθηκευσέ τες στο ψυγείο -ιδανικά στο συρτάρι για τα φρούτα και τα λαχανικά- και πρόσθεσε μέσα στη χάρτινη σακούλα ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας, το οποίο θα απορροφά την όποια υγρασία.

Ακόμα και αν κάνεις όλα τα παραπάνω, μην ξεχνάς ότι οι φράουλες είναι ένα φρούτο με μικρή διάρκεια ζωής. Απόλαυσέ τες λοιπόν όσο είναι ακόμα φρέσκες και επί τη ευκαιρία, φτιάξε και μία από ΑΥΤΕΣ τις συνταγές!

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble