Τρίτη, 18 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήLIFEΠαχυσαρκία: Αυτό το έλαιο μπορεί να μας αδυνατίσει και να μειώσει το...

Παχυσαρκία: Αυτό το έλαιο μπορεί να μας αδυνατίσει και να μειώσει το λίπος

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Ερευνητές από το Τμήμα Φαρμακολογίας, Παιδιατρικής και Ακτινολογίας στο Πανεπιστήμιο της Σεβίλης, σε συνεργασία με το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Καταλονίας, επιβεβαίωσαν ότι το πυρηνέλαιο όταν εισάγεται στη διατροφή, προκαλεί σημαντική μείωση της παχυσαρκίας, ύστερα από πειράματα που έγιναν σε ποντίκια.

Οι ευεργετικές του ιδιότητες φαίνεται να οφείλονται στα τριτερπενικά οξέα αλλά και στα οξέα ελαιολικό και Μασλινικό.

mechanical adv 2021

Για τη διεξαγωγή αυτής της έρευνας, πραγματοποιήθηκε μια συγκριτική μελέτη κατά τη διάρκεια 10 εβδομάδων σε ποντίκια με δύο τύπους δίαιτας. Μία δίαιτα με υψηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λίπη, και μια άλλη, με την ίδια περιεκτικότητα σε θερμίδες, αλλά με πυρηνέλαιο. Στο τέλος παρατηρήθηκε σημαντική μείωση του βάρους (περίπου 30%) στα ποντίκια που έλαβαν πυρηνέλαιο σε σύγκριση με την ομάδα που έκανε δίαιτα με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά.

apostolakis adv 2

Αυτή η μελέτη δείχνει για πρώτη φορά ότι το πυρηνέλαιο, «όχι μόνο μειώνει το σωματικό βάρος σε παχύσαρκα ζώα, αλλά επίσης μειώνει το σωματικό λίπος, την ηπατική φλεγμονή, ενώ, ταυτόχρονα, μειώνει την αντίσταση στην ινσουλίνη και την αγγειακή δυσλειτουργία που σχετίζεται με την παχυσαρκία », επισημαίνει η ερευνητής του Πανεπιστημίου της Σεβίλλης, Carmen Maris Claro Cala.

zygos gif 2020b
wind one adv
cna stream
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble