GMG Constructions

Gruppo

BOX Cafe
Tech Hub
Cosmos Fashion
BBQ Stories
LIFE

Ο πιο πιστός φίλος του ανθρώπου

Σουρλάτσο Cafe

Τα σκυλιά προσφέρουν κάτι περισσότερο από συντροφικότητα. Εάν έχετε ήδη έναν τετράποδο φίλο, έχετε αρκετούς λόγους να τον ευχαριστήσετε. Αν σκέφτεστε να πάρετε έναν, δείτε τα εκπληκτικά οφέλη που απολαμβάνουν όσοι ζουν με σκύλο που ίσως δεν τα γνωρίζατε.

1. Λιγότερη ένταση.

Μελέτες έχουν δείξει πώς τα σκυλιά μειώνουν τα επίπεδα του άγχους. Χαϊδεύοντας το σκυλί, σας παίζοντας με το σκυλί σας, ή απλά μιλώντας του, σας βοηθάει να αποβάλλετε το άγχος. Η έρευνα δείχνει ότι η ιδιοκτησία σκύλου μειώνει τις ορμόνες του στρες και οι επιπτώσεις αυτές αντισταθμίζουν συνήθως το άγχος που προκαλείται από τη φροντίδα του.

2. Λιγότερες αλλεργίες.

Mechanical Solutions

Τεντοτεχνική

Τα παιδιά που μεγαλώνουν με ένα σκυλί είναι λιγότερο πιθανό να έχουν αλλεργίες. Στην πραγματικότητα, ζώντας σε σπίτι με σκυλί μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά να μεγαλώσουν έχοντας πιο ισχυρό ανοσοποιητικό.

3. Η καρδιά σας θα είναι πιο υγιής.

Μελέτες έχουν δείξει ότι χάιδεμα ενός σκύλου μειώνει τον καρδιακό ρυθμό του ατόμου. Ως εκ τούτου , οι ιδιοκτήτες σκύλων είναι πιο πιθανό να έχουν μια υγιή καρδιά. Στην πραγματικότητα έρευνες έχουν δείξει ότι οι ιδιοκτήτες σκύλων είναι πολύ πιο πιθανό να επιβιώσουν από καρδιακή προσβολή σε σύγκριση με όσους δεν έχουν σκυλιά, ενώ ειδικά οι άνδρες ιδιοκτήτες σκύλων έχουν την τάση να εμφανίσουν μειωμένο ποσοστό καρδιακών παθήσεων.

Zuper Service

4. Καταπολεμά την κατάθλιψη.

Τα οφέλη της ιδιοκτησίας σκύλου επεκτείνονται και στον τομέα της ψυχικής υγείας. Οι ιδιοκτήτες σκύλων είναι λιγότερο πιθανό να εμφανίσουν κατάθλιψη. Επίσης οι ιδιοκτήτες σκυλιών που έχουν διαγνωστεί με κλινική κατάθλιψη αναρρώνουν πιο εύκολα, αφού η φροντίδα του σκύλου βοηθά στην ανακούφιση των συμπτωμάτων της κατάθλιψης και ενθαρρύνει τους ανθρώπους να είναι πιο θετικοί.

5. Διάγνωση ασθενειών.

Η μοναδική αίσθηση όσφρησης ενός σκύλου μπορεί να σας ειδοποιήσει όταν κάτι δεν πάει καλά. Πολλοί ιδιοκτήτες σκυλιών έχουν αναφέρει ότι το σκυλί τους μύριζε, έγλειφε ή σκούνταγε σημάδια στο δέρμα τους τα οποία αποδείχθηκαν αργότερα καρκινικά. Ένα από τα απροσδόκητα οφέλη του να έχει κανείς σκύλο είναι ότι μπορεί να σώσει ακόμη και τη ζωή σας, βοηθώντας σας να ανιχνεύσετε έγκαιρα ασθένειες.

Και τώρα που σε έπεισα να αποκτήσεις έναν καινούριο φίλο, σου παρουσιάζω κάποιες ράτσες, οι οποίες θα ήταν ιδανικές για το διαμέρισμα και τα παιδιά!

Όταν υπάρχουν παιδιά η απόφαση είναι ακόμα πιο σημαντική. Η αλήθεια είναι ότι ορισμένες φυλές δεν είναι κατάλληλες για οικογένειες με παιδιά. Αν ψάχνετε για το καλύτερο οικογενειακό σκυλί, εδώ είναι μερικές ιδιότητες που πρέπει να αναζητήσετε:

Ανθεκτικό: Τα παιδιά δεν είναι πάντα τόσο ευγενή όσο πρέπει, γι ‘αυτό χρειάζεστε ένα σκυλί που θα είναι υπομονετικό και ανθεκτικό. Αυτό ισχύει τόσο για την ασφάλεια του παιδιού σας όσο και για την ευτυχία του σκύλου σας. (Οι μίνι φυλές είναι γνωστές ως νευρικές και ευαίσθητες και μπορεί να μην είναι καλές επιλογές.)

Ενεργητικά: Οι τέλειες φυλές σκυλιών για παιδιά είναι αυτές που έχουν άφθονη ενέργεια. Πρέπει να είναι σε θέση να συμβαδίσει με τα παιδιά χωρίς να εξαντληθεί ή να ενοχληθεί. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει μια φυλή των οποίων οι ανάγκες ταιριάζουν με το επίπεδο δραστηριότητας της οικογένειάς σας.

Ευφυή: Όλες οι φυλές θα πρέπει να εκπαιδεύονται όταν απευθύνονται σε οικογένειες με παιδιά. Υπάρχουν όμως φυλές οι οποίες είναι αρκετά ευφυής και η εκπαίδευσή τους είναι πιο εύκολη.

Φιλικό: Το χαρακτηριστικό αυτό είναι ιδιαίτερα δύσκολο να προσδιοριστεί ποσοτικά. Ωστόσο, όταν ψάχνετε ένα νέο σκυλί για να προσθέσετε στην οικογένειά σας, είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα με μια ζεστή και ανοιχτή συμπεριφορά. Αποφύγετε φυλές που είναι γνωστές για ανυπομονησία τους και τη νευρικότητά τους.

1.Μαλτέζ

Τα Μαλτέζ έχουν υπέροχο τρίχωμα και δεν μαδάνε, έτσι ο χώρος σας θα διατηρείται καθαρός. Είναι επίσης ήσυχα σκυλιά που θέλουν να βρίσκονται κυρίως εκεί που είναι ο ιδιοκτήτης τους. Αυτό τα καθιστά ιδανικά για διαμέρισμα.

2. American Water Spaniel

Το American Water Spaniel είναι ένα πολύ ενεργητικό σκυλί που γεννήθηκε αρχικά για κυνήγι. Αυτά τα σκυλιά πρέπει να περάσουν όλη την ημέρα τρέχοντας γύρω- γύρω, αν θέλετε ποτέ να κοιμούνται τη νύχτα (όπως τα παιδιά!). Αυτή η φυλή αγαπά ιδιαίτερα το νερό (εξ ου και το όνομά τους). Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, αν και αυτά τα κουτάβια είναι εξαιρετικά ζεστά στους ιδιοκτήτες τους, είναι επιφυλακτικοί από τους ξένους, καθιστώντας τους καλούς φύλακες.

3. Basset Hound

Ένα άλλο σκυλί κυνηγιού, το Basset Hound είναι γνωστό ως ένα από τα καλύτερα κατοικίδια ζώα για οικογένεια. Είναι ένα σκυλί κυνηγίου πιο αργού ρυθμού, καθιστώντας τους τεμπέλης του σπιτιού. Είναι πιστοί στην οικογένειά τους και μπορεί πάντα να είναι «μέσα στα πόδια τους». Το μεσαίο μέγεθος τους, τα καθιστά προσαρμόσιμα σε οποιοδήποτε χώρο διαβίωσης. Τα Basset Hound είναι αγαπησιάρικα και ευγενικά σκυλιά. Το μόνο μειονέκτημα μπορεί να είναι ότι είναι πεισματάρικα και η εκπαίδευση τους θέλει υπομονή.

4. Beagle

Το Beagle είναι μικρομεσαίου μεγέθους, ενεργητικό και πολύ φιλικό. Κάνουν τέλεια για οικογενειακά κατοικίδια ζώα για όλους αυτούς τους λόγους και για πολλά άλλα.

5. Cocker Spaniel

Τα Κόκερ Σπάνιελ είναι μερικές φορές πεισματάρικα, αλλά εκπαιδεύονται εύκολα και κάνουν ένα καλό μεσαίου μεγέθους οικογενειακό κατοικίδιο ζώο. Το κόκερ δεν θέλει να είναι μόνο και θα συνδεθεί έντονα με ένα μεμονωμένο άτομο σε μια οικογένεια, που συνήθως είναι αυτός που του δίνει την τροφή. Γνωστή για την αισιοδοξία, την ευφυΐα και προσαρμοστικότητα, η φυλή είναι εξαιρετικά πιστή και στοργική.

6. Golden Retriever

Αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα σκυλιά οικογένειας, ο Golden Retriever είναι το οικογενειακό σκυλί σας. Είναι μία από τις πιο δημοφιλείς φυλές σκυλιών στις ΗΠΑ. Είναι ένα υπέροχο κατοικίδιο ζώο που είναι έξυπνο, ζεστό, εύκολο στην εκπαίδευση και φιλικό. Μια από τις φιλικότερες και τις πιο κοινωνικές φυλές, οι περισσότερες οικογένειες δεν μπορούν να τα πάνε στραβά με ένα Golden Retriever.

« Όπως πάντα, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι κάθε κατοικίδιο ζώο είναι ένα άτομο. Ενώ κάθε φυλή έχει γενική προσωπικότητα και διάθεση, θα υπάρχουν πάντα παραλλαγές. Η σωστή εκπαίδευση, η προσοχή και ένα υγιές περιβάλλον είναι απαραίτητα για κάθε σκύλο και την οικογένειά σας ώστε να αισθάνονται όλοι ευτυχισμένοι και ασφαλείς. »


Yiannis Jewellery


MECHANICAL - CLIMATHERM

Back to top button