Σάββατο, 12 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήLIFEΟ καφές είναι το ρόφημα με το οποίο οι περισσότεροι δημιουργούν σχέσεις...

Ο καφές είναι το ρόφημα με το οποίο οι περισσότεροι δημιουργούν σχέσεις εξάρτησης

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Ο καφές είναι κάτι παραπάνω από συνήθεια, είναι, σε πολλές περιπτώσεις, παρέα, αγάπη και για αυτό μας συνοδεύει σε πολλές δύσκολες στιγμές, πιέσεις και στεναχώριας, ή άλλες που απλά θέλει κανείς να χαλαρώσει.Φυσικά, λόγω του ότι διεγείρει για πολλούς το να τον φτιάξουν, είναι η πρώτη κίνηση που θα κάνουν το πρωί.

Όμως, ποια είναι η ιδανικότερη ώρα για να πιει κανείς καφέ; Σύμφωνα με έρευνα στο Frontiers in Psychology, το να πίνει κανείς καφέ το πρωί δεν είναι η καλύτερη ιδέα.

mechanical adv 2021

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εν λόγω έρευνα, αν ειδικά, είστε πρωινός τύπος ή έχετε κοιμηθεί για πάνω από επτά ώρες και έχετε ξυπνήσει νιώθοντας γεμάτος/η ενέργεια τότε δεν χρειάζεται να πιείτε καφέ. Και αυτό γιατί ένα φλιτζάνι καφέ δεν πρόκειται να σας δώσει επιπλέον ώθηση. Ετσι, είναι καλύτερο να μην πιείτε καφέ το πρωί και να προτιμήσετε να πάρετε τη δόση καφεΐνη σας το απόγευμα, όταν πραγματικά θα νιώσετε τις δυνάμεις σας να σας εγκαταλείπουν και τα μάτια σας να κλείνουν. Ιδανική ώρα; Η έκθεση μιλά για τις 15:00….

zygos gif 2020b