Τρίτη, 20 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήLIFEmilamou: Η πλατφόρμα που παρέχει δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη σε όσους έχουν ανάγκη

milamou: Η πλατφόρμα που παρέχει δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη σε όσους έχουν ανάγκη

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Το milamou είναι μια πλατφόρμα που δημιουργήθηκε την περίοδο της καραντίνας για να προσφέρει ψυχολογική υποστήριξη σε όσους το έχουν ανάγκη.

Εθελοντές επαγγελματίες ψυχολόγοι και σύμβουλοι ψυχικής υγείας βοηθούν ανιδιοτελώς τα άτομα που χρειάζονται και ζητούν ψυχολογική υποστήριξη.

mechanical adv 2021

Όσοι νιώθουν την ανάγκη να συνομιλήσουν με τους εθελοντές αρχικά θα πρέπει να ορίσουν τον τρόπο επικοινωνίας που προτιμούν (Viber, WhatsApp, Skype, Τηλεφωνο) και στη συνέχεια να κλείσουν ραντεβού.

apostolakis adv 2

Παραμένοντας στο σπίτι και ασφαλείς, θα μπορούν να επικοινωνήσουν δωρεάν και ανώνυμα με έναν εθελοντή ψυχολόγο ή σύμβουλο ψυχικής υγείας, με τον οποίο θα μιλήσουν για όποιο θέμα τους απασχολεί.

Τα ραντεβού έχουν διάρκεια περίπου μισή ώρα, ωστόσο ο καθένας μπορεί να κλείσει νέο ραντεβού μέσω του λογαριασμού τη στην πλατφόρμα αλλά και να επιλέξει να μιλήσει ξανά με τον ίδιο εθελοντή ψυχολόγο.

Παράλληλα, όποιος ψυχολόγος ή σύμβουλος ψυχικής υγείας επιθυμεί να συμμετάσχει στη δράση παρέχοντας εθελοντικά τις υπηρεσίες του, συμπληρώνει την αίτηση που υπάρχει στην πλατφόρμα.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble