Κυριακή, 13 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήLIFEΗ νέα τάση στον καφέ λέγεται «Goth Latte»

Η νέα τάση στον καφέ λέγεται «Goth Latte»

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

«Black» in «black coffee». Η νέα παρουσία στα μενού των καφέ σε Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία και Ιαπωνία είναι η τελευταία τρέλα στο Instagram.

Το «Goth latte» δεν είναι μόνον το ρόφημα που ταιριάζει στη σκοτεινή ψυχή μας. Έρχεται, έγκαιρα, για να μας «δροσίσει» το καλοκαίρι (για τη Αυστραλία δεν ισχύει αυτό, εκεί θα ζεστάνει τους καφεπότες το χειμώνα).

mechanical adv 2021

Σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο, το μαύρο ρόφημα ξεκινά με το να διαλύσεις ενεργοποιημένο άνθρακα σε ζεστό υγρό. Μετά, προσθέτεις τον αγαπημένο σου καφέ. Υπενθυμίζουμε ότι, παρότι δεν ακούγεται ελκυστικό να πίνει κανείς άνθρακα, θεωρείται πως ο ενεργοποιημένος άνθρακας απαλλάσσει το ανθρώπινο σώμα από τις τοξίνες, οι οποίες παγιδεύονται στους χιλιάδες πόρους του.

apostolakis adv 2

Θάρρος, λοιπόν. Ξεχάστε τα μαυρισμένα από αυτόν τον καφέ δόντια, ξεχάστε το μαύρο απ’ τον καφέ «μουστάκι» που θα αποκτήσετε. Μπορεί το «Goth latte» να είναι ο καφές των ονείρων σας.

zygos gif 2020b
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-