Κυριακή, 16 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήLIFEGame of Thrones | Ένα αινιγματικό tweet αναστατώνει τους φαν - «Winter...

Game of Thrones | Ένα αινιγματικό tweet αναστατώνει τους φαν – «Winter is Coming»

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Ένα αινιγματικό tweet στον επίσημο λογαριασμό της πιο επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς όλων των εποχών, του Game of Thrones, αναστάτωσε τους φανατικούς θεατές της, καθώς οι περισσότεροι το εξέλαβαν ως «ανακοίνωση» για επερχόμενη τηλεοπτική επιστροφή.

Δύο χρόνια μετά το πολύ αμφιλεγόμενο φινάλε της σειράς του ΗΒΟ, ο λογαριασμός του GoT ανάρτησε τη φράση «Winter is Coming», μια φράση που χαρακτηρίζει τόσο τη σειρά όσο και τα βιβλία του Μάρτιν πάνω στα οποία βασίστηκε. Εξάλλου, είναι γνωστό ότι ο συγγραφέας δουλεύει πάνω στο έκτο και τελευταίο βιβλίο εδώ και μερικά χρόνια, χωρίς ωστόσο να ξέρουμε πότε (και αν) σκοπεύει να το τελειώσει.

mechanical adv 2021

Πολλοί φίλοι της σειράς ζήτησαν να γίνει ένα remake της 8ης σεζόν για να δουν ένα φινάλε όπως το ονειρεύτηκαν. Κάτι που, φυσικά, το ΗΒΟ δεν σκοπεύει να κάνει, σκοπεύει όμως να «διορθώσει» την αδικία με άλλους τρόπους.

apostolakis adv 2

Αυτή την περίοδο, το HBO κάνει μια μεγάλη γιορτή για την επέτειο των δέκα χρόνων από την πρεμιέρα της επικής σειράς. Πολλοί συνδύασαν το συγκεκριμένο tweet με αυτή την επέτειο, αλλά δεν αποκλείεται να έχει να κάνει και με τις επερχόμενες spinoff σειρές που διαδραματίζονται στο σύμπαν του Μάρτιν και των ηρώων του.

Για αρχή, το «House of the Dragon» αναμένεται να προβληθεί στο HBO Max μέσα στο 2022.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble