Πέμπτη, 17 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήLIFEΗ ευεργετική επίδραση της αγάπης στη ψυχολογία μας!

Η ευεργετική επίδραση της αγάπης στη ψυχολογία μας!

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Για κάποιους η αγάπη μεταφράζεται ως υποταγή, υποχώρηση, υπομονή και για κάποιους σημαίνει κτητικότητα, χειραγώγηση, έλεγχο, δέσμευση, πίεση, υποχρεώσεις. Για πολλούς η δύναμη της αγάπης έχει να κάνει μόνο με κάποιες ρομαντικές αλλά και παλιομοδίτικες αναπολήσεις.

Τι πραγματικά από όλα αυτά σημαίνει αγάπη και πόση τελικά είναι η δύναμή της; Η δύναμη της αγάπης όσο και να ακούγεται παράξενο, αποτυπώνεται στην καθημερινότητά μας αλλά σπάνια δίνουμε την δέουσα προσοχή.

mechanical adv 2021

Η ανάγκη μας να αγαπήσουμε & αλλά και να είμαστε αποδέκτες αγάπης είναι ζωτικής σημασίας αφού μπορούμε να αντιδράσουμε ήρεμα στην καθημερινότητά μας. Η συμβολή της μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα και να δημιουργήσει πολύ ευνοικότερες συνθήκες.

apostolakis adv 2

Πόσες φορές δεν έχετε παρατηρήσει την αλλαγή ενός «μοναχικού», «αντιδραστικού», « πικρόχολου» ανθρώπου την στιγμή που νιώσει αγάπη.

Πόσες φορές δεν αναθεωρεωρήσατε την άποψη σας για το τι πραγματικά σημαίνει για εσάς η αγάπη. Πόσες φορές δεν αισθανθήκατε την ευφορία και την ηρεμία που αναζητούσατε όταν εισπράξατε ή προσφέρατε απλόχερα αγάπη. Πως θα μπορούμε, λοιπόν, να αμφισβητήσουμε την δύναμή της!

Η δύναμη της αγάπης, γιατί πρέπει να πιστέψουμε σε αυτήν;

Γιατί έτσι θα μπορέσουμε να πορευτούμε στη ζωή με αισιοδοξία, δύναμη, θάρρος και θετική σκέψη που είναι το οξυγόνο που δίνει «ζωή» στη ζωή μας! Η απουσία της από την ζωή μας μας γεμίζει αρνητικά συναισθήματα, ένταση, αίσθημα ανασφάλειας, εγκατάλειψης αλλά και περιθωριοποίησης.

zygos gif 2020b