ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
LIFE

Εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού: 3 οφέλη για το δέρμα σας

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Το εκχύλισμα σπόρων σταφυλιών είναι ένα ισχυρό συστατικό που πρέπει να λάβετε υπόψη, στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σας!

Έχει τα οφέλη κατά της γήρανσης έως την καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών ή την αποκατάσταση βλαβών του δέρματος, τα οφέλη για το δέρμα σας είναι πολλά! Το εκχύλισμα σπόρων σταφυλιών έχει μια μεγάλη παράδοση ως συστατικό σε φυτικά φάρμακα από τότε που οι αρχαίοι πολιτισμοί κατάλαβαν ότι διαφορετικά μέρη της αμπέλου είχαν μοναδικές θεραπευτικές ιδιότητες και άρχισαν να τα χρησιμοποιούν για φαρμακευτικές εφαρμογές και εφαρμογές ομορφιάς! Παρακάτω είναι τρεις λόγοι που θα σας πείσουν να χρησιμοποιήσετε το εκχύλισμα σταφυλιού.

“ΧΡΥΣΟΣ

Αντιοξειδωτικές ιδιότητες

Το εκχύλισμα σπόρου σταφυλιών περιέχει προανθοκυανιδίνες: ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό με θεραπευτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες! Περιέχει 20 φορές περισσότερη αντιοξειδωτική ισχύ από τη βιταμίνη Ε και 50 φορές από τη αντιοξειδωτική δύναμη της βιταμίνης C. Το εκχύλισμα σπόρου σταφυλιού είναι τόσο πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και ολιγομερή σύμπλοκα προανθοκυανιδίνης και έχει συνδεθεί με ένα ευρύ φάσμα πιθανών ωφελειών για την υγεία.

“IN_AND_OUT

Προστατεύει το δέρμα από τις φθορές του ήλιου

Έχει βρεθεί ότι το εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού μπορεί να προστατεύσει το δέρμα από βλάβες από την ακτινοβολία UVA και UVB, οι οποίες μπορεί να κυμαίνονται από ρυτίδες και πανάδες ως καρκίνο του δέρματος. Τα αντιοξειδωτικά που βρίσκονται στο εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού βοηθούν το δέρμα να καταπολεμήσει τις ελεύθερες ρίζες και να προστατευτεί από τις βλαβερές επιπτώσεις τους. Οι ελεύθερες ρίζες αναπτύσσονται από διάφορες καθημερινές συνήθειες (βλάβη από τον ήλιο, ρύπανση, κάπνισμα και ακόμη και το άγχος,).  Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες του εκχυλίσματος σπόρων σταφυλιού καταπολεμούν άμεσα αυτές τις ελεύθερες ρίζες και σας βοηθούν να προστατέψετε το δέρμα σας. Οι ερευνητές έχουν δηλώσει ότι το εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού θα μπορούσε να είναι χρήσιμο στην εξασθένιση των επιπτώσεων στην ανθρώπινη επιδερμίδα που προκαλούνται από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Mechanical Solutions

Βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος

Εάν προστατεύετε το δέρμα σας από την βλάβη που μπορεί να προκαλέσει ο ήλιος, βοηθάτε επίσης στη διατήρηση της συνολικής εμφάνισης του δέρματός σας. Το εκχύλισμα σπόρων σταφυλιών αυξάνει τον κύκλο εργασιών των κυττάρων και τη σύνθεση κολλαγόνου που βοηθά το δέρμα σας να παραμείνει ελαστικό και υγιές. Εάν χρησιμοποιείτε με συνέπεια, τα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς που περιέχουν εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού μπορούν να εξομαλύνουν τον τόνο του δέρματος σας και να θεραπεύσουν τις εστίες ακμής λόγω των αντιοξειδωτικών και μικροβιακών ιδιοτήτων των ανθοκυανιδινών! Κάνουν επίσης το δέρμα σας πιο απαλό και πιο ελαστικό. Βελτιώνει την υγρασία, την απαλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος, βοηθώντας τη βιταμίνη C και τη βιταμίνη Ε να απορροφηθούν στο δέρμα πιο αποτελεσματικά και να γίνουν αποδοτικότερα στη συντήρηση του δέρματός σας.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button