ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
LIFE

Black Friday: 26 Νοεμβρίου ξεκινούν οι εκπτώσεις

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Η αγορά προετοιμάζεται τόσο για την Black Friday και για την Cyber Monday, που την ακολουθεί, όσο πολύ περισσότερο και για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, όπου παραδοσιακά υπάρχει έντονη καταναλωτική κίνηση.

Ωστόσο, υπάρχουν ανησυχίες για το κατά πόσο τα ηλεκτρονικά καταστήματα θα καταφέρουν να αντέξουν το κύμα των παραγγελιών.

“ΧΡΥΣΟΣ

Την περίοδο της πανδημίας όλο και περισσότερα e-shops δημιουργήθηκαν ενώ και φυσικά καταστήματα επένδυσαν στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Τώρα, ειδικοί προειδοποιούν, ακόμα και εταιρείες κολοσσούς στον συγκεκριμένο τομέα να προετοιμαστούν για την Black Friday και την επερχόμενη περίοδο των Χριστουγέννων. Όπως σημειώνουν, ειδικότερα οι νέες εταιρείες θα πρέπει να προχωρήσουν με προσοχή και να αναβαθμίσουν τις βάσεις τους, καθώς είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσουν προβλήματα με το λογισμικό τους.

Σύμφωνα με την Gillian Livingstone, διευθύνουσα σύμβουλο σε εταιρεία που προσφέρει cloud, τα πιο κοινά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσουν τα ηλεκτρονικά καταστήματα είναι με τα προϊόντα που ενώ εμφανίζονται να είναι σε απόθεμα στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν, αλλά και οι χρόνοι παράδοσης καθώς πολλές φορές οι χρόνοι που υπόσχονται δεν είναι δυνατόν να εφαρμοστούν.

“IN_AND_OUT

Φέτος, η Black Friday, η πιο «υπερκαταναλωτική» ημέρα του έτους, είναι στις 26 Νοεμβρίου 2021 ενώ τρεις ημέρες αργότερα, στις 29 Νοεμβρίου, είναι η Cyber Monday που ουσιαστικά προσφέρει μια ευκαιρία σε μικρότερους διαδικτυακούς λιανοπωλητές να ανταγωνιστούν τις μεγαλύτερες αλυσίδες

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button