ΥΓΕΙΑ

Ξεκίνησε η παραγωγή του Ρωσικού εμβολίου για τον κορωνοϊόΤο υπουργείο Υγείας της Ρωσίας γνωστοποίησε πως ξεκίνησε η παραγωγή του εμβολίου, που ανέπτυξε το Ερευνητικό Ινστιτούτο Επιδημιολογίας και Μικροβιολογίας Gamaleya, για τον κορωνοϊό.

«Η παραγωγή του εμβολίου, που αναπτύχθηκε από το Ερευνητικό Ινστιτούτο Gamaleya, κατά του νέου κορωνοϊού ξεκίνησε», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Το Sputnik V είναι το πρώτο, παγκοσμίως, εμβόλιο κατά της πανδημίας.

Το υπουργείο Υγείας έχει διαβεβαιώσει πως το εμβόλιο έχει περάσει από όλα τα απαραίτητα τεστ και έχει αποδειχθεί πως «χτίζει» ανοσία κατά του κορωνοϊού.

swell adv 2021

Άμεσα η δημοσίευση πληροφοριών για τις δοκιμές

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας της χώρας, Μιχαήλ Μουράσκο, προ ημερών, η Ρωσία θα δημοσιεύσει τις πληροφορίες για τις προκλινικές και κλινικές δοκιμές του νέου εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

«Τις προσεχείς ημέρες, ίσως τη Δευτέρα, θα δημοσιευθούν πληροφορίες για τις προκλινικές και κλινικές δοκιμές» δήλωσε, χαρακτηστικά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η κριτική για το ρωσικό εμβόλιο σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με την έλλειψη διαθέσιμων πληροφοριών σχετικά με τις δοκιμές.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button