Τετάρτη, 21 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΥΓΕΙΑΞεκίνησε η παραγωγή του Ρωσικού εμβολίου για τον κορωνοϊό

Ξεκίνησε η παραγωγή του Ρωσικού εμβολίου για τον κορωνοϊό

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Το υπουργείο Υγείας της Ρωσίας γνωστοποίησε πως ξεκίνησε η παραγωγή του εμβολίου, που ανέπτυξε το Ερευνητικό Ινστιτούτο Επιδημιολογίας και Μικροβιολογίας Gamaleya, για τον κορωνοϊό.

«Η παραγωγή του εμβολίου, που αναπτύχθηκε από το Ερευνητικό Ινστιτούτο Gamaleya, κατά του νέου κορωνοϊού ξεκίνησε», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου.

mechanical adv 2021

Το Sputnik V είναι το πρώτο, παγκοσμίως, εμβόλιο κατά της πανδημίας.

apostolakis adv 2

Το υπουργείο Υγείας έχει διαβεβαιώσει πως το εμβόλιο έχει περάσει από όλα τα απαραίτητα τεστ και έχει αποδειχθεί πως «χτίζει» ανοσία κατά του κορωνοϊού.

Άμεσα η δημοσίευση πληροφοριών για τις δοκιμές

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας της χώρας, Μιχαήλ Μουράσκο, προ ημερών, η Ρωσία θα δημοσιεύσει τις πληροφορίες για τις προκλινικές και κλινικές δοκιμές του νέου εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

«Τις προσεχείς ημέρες, ίσως τη Δευτέρα, θα δημοσιευθούν πληροφορίες για τις προκλινικές και κλινικές δοκιμές» δήλωσε, χαρακτηστικά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η κριτική για το ρωσικό εμβόλιο σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με την έλλειψη διαθέσιμων πληροφοριών σχετικά με τις δοκιμές.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble