ΥΓΕΙΑ

Τέλος οι παρελάσεις της 25ης Μαρτίου λόγω κοροναϊού


Δεν θα πραγματοποιηθούν οι παρελάσεις της 25ης Μαρτίου, όπως αποφασίστηκε σε σύσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τους Περιφερειάρχες στη «σκιά» του κοροναϊού.Την 25η Μαρτίου θα κατατεθούν στεφάνια από ολιγομελείς αντιπροσωπείες των τοπικών αρχών.

«Στη διάρκεια κρίσεων ακούγαμε παντού “που είναι το κράτος”! Τώρα δεν το έχουμε ακούσει και πρέπει να κάνει ο καθένας ότι μπορεί για να μην το ακούσουμε. Το κράτος είμαστε όλοι εμείς και πρέπει να κάνουμε ο καθένας αυτό που του αναλογεί. Να βάλουμε όλοι πλάτη ώστε να περάσουμε αυτή την κρίση όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ζήτησε να τηρούνται αυστηρά οι οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκε ο συντονισμός κεντρικής και περιφερειακής διοίκησης για την αντιμετώπιση του προβλήματος του κοροναϊού.

Στη σύσκεψη μετείχαν επίσης η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υφυπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού ‘Εργου Άκης Σκέρτσος, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς και ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας.

Υπενθυμίζεται πως τα σχολεία, τα Πανεπιστήμια, τα ΙΕΚ και τα φροντιστήρια έχουν κλείσει για 14 μέρες. Το Υπουργείο εξετάζει την περικοπή της ύλης ή την παράταση του διδακτικού έτους για την κάλυψη των χαμένων ωρών.

Από την πλευρά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ανακοίνωσε πρόσθετη άδεια στους γονείς και ευέλικτο ωράριο.

Ετικέτες

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Close
Close