ΥΓΕΙΑ

Σε λειτουργία η εφαρμογή MyHealth – Παραπεμπτικά και συνταγογραφήσεις με ένα κλικ

Κατεβάστε την εφαρμογή με ένα κλικ – Παρουσιάστηκε στον πρωθυπουργό από τους Κικίλια και Πιερρακάκη – Τι θα περιέχει – Σε δεύτερο χρόνο θα περιλαμβάνει όλο το ιατρικό ιστορικό

Σε λειτουργία βρίσκεται πλέον η εφαρμογή My Health η οποία προσφέρει στους πολίτες ηλεκτρονική πρόσβαση στη συνταγογράφηση και τα παραπεμπτικά εξετάσεων.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο φάκελος υγείας αποτελεί μια μεγάλη μεταρρύθμιση, καθώς ο πολίτης με τη συγκεκριμένη εφαρμογή θα μπορεί να έχει πρόσβαση στα στοιχεία που βλέπει στην άυλη συνταγογράφηση ο γιατρός. Το My Health αποτελεί μία εφαρμογή η οποία θα εξελίσσεται συνεχώς με στόχο να μπορεί να φιλοξενεί ολόκληρο το ιατρικό ιστορικό του πολίτη.

Σε πρώτη φάση αυτή η εφαρμογή θα αφορά ιατρικά παραπεμπτικά και ιατρικές συνταγές και στη συνέχεια θα αποτελεί έναν πλήρη ιατρικό φάκελο

swell adv 2021

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή ΕΔΩ

MyHealth app PM 1

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

MyHealth app PM 2

MyHealth app PM 3

MyHealth app PM 4

MyHealth app PM 5

MyHealth app PM 6

MyHealth app PM 7

MyHealth app PM 8

MyHealth app PM 9

Όπως αναφέρεται στην περιγραφή της εφαρμογής το MyHealth είναι η νέα εφαρμογή της Ελληνικής Κυβέρνησης η οποία προσφέρει πρόσβαση στη συνταγογράφηση και τα παραπεμπτικά εξετάσεων.

Μέσω του MyHealth app:

Μπορείτε να διαχειριστείτε και να δείτε συγκεντρωμένες τις πληροφορίες που αφορούν τις συνταγές και τα παραπεμπτικά σας.

Έχετε άμεση και εύκολη πρόσβαση στο ιστορικό της άυλης συνταγογράφησης και μπορείτε να λάβετε ειδοποιήσεις μέσω Push Notifications για τις νέες συνταγές και παραπεμπτικά εξετάσεων.


Σχετικά άρθρα

Back to top button