ΥΓΕΙΑ

Σε καραντίνα κρουαζιερόπλοιο που είχε περάσει από την Κρήτη

Με λεωφορεία είχαν μεταφερθεί οι επιβάτες και στον Αγιο Νικόλαο


Τελευταία ενημέρωση:

Σε καραντίνα έχει τεθεί το κρουαζιερόπλοιο MSC Opera που φτάνει την Πέμπτη στην Κέρκυρα. Ο εφιάλτης του κορωνοϊού «χτύπησε» νέο κρουαζιερόπλοιο με 2.000 επιβάτες, το οποίο μάλιστα βρίσκεται στα ελληνικά χωρικά ύδατα.Το εν λόγω κρουαζιερόπλοιο είχε πιάσει Ηράκλειο Κρήτης, Ρόδο και είχε ως τελευταίο του σταθμό τον Πειραιά, νωρίς τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο καπετάνιος του πλοίου ενημέρωσε όλους τους επιβάτες να επιστρέψουν άμεσα στο κρουαζιερόπλοιο και να παραμείνουν σε αυτό καθώς επιβάτης που είχε αποβιβαστεί στη Γένοβα, διαγνώστηκε με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Mirror, οι επιβάτες του πολυτελούς κρουαζιερόπλοιου είναι πλέον εγκλωβισμένοι μέσα σε αυτό. Σήμερα το πρωί και ενώ οι εκδρομείς βρισκόταν στην Ακρόπολη τους ενημέρωσαν από το κρουαζιερόπλοιο να επιστρέψουν άμεσα καθώς είχε περάσει από τη λίστα των επιβατών του κρούσμα κορωνοϊού.

Σύμφωνα με το Marine Traffic το εν λόγω κρουαζιερόπλοιο είχε πιάσει Ηράκλειο Κρήτης, Ρόδο και είχε ως τελευταίο του σταθμό τον Πειραιά, νωρίς τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Οι επιβάτες, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του το ethnos.gr δέχτηκαν μήνυμα το οποίο τους ανέφερε ότι τους κάλεσαν πίσω εξαιτίας ενός ζητήματος ασφαλείας. ‘Όταν, όμως, έφτασαν στο πλοίο, τότε τους εξήγησε ο καπετάνιος τι ακριβώς έχει συμβεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Κρητικού Πρακτορείου Ειδήσεων (cna.gr) λεωφορεία είχα φτάσει και στον Αγιο Νικόλαο από αυτό το κρουαζιερόπλοιο και είχαν κάνει εκδρομή στο χωριό Κριτσά.

Ετικέτες

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Close
Close