ΥΓΕΙΑ

Ρωσία: Έτσι διαφημίζουν το εμβόλιο τους! (video)Πριν από ένα 24ωρο έγινε γνωστό από το ρωσικό υπουργείο Υγείας πως ξεκίνησε η διαδικασία παραγωγής του εμβολίου και μάλιστα αναφέρθηκε πως είναι ήδη έτοιμη η πρώτη παρτίδα

Προτού καλά καλά κυκλοφορήσει το ρωσικό εμβόλιο και ενώ η επστημονικη κοινότητα δεν έχει δώσει το «πράσινο φως» η Μόσχα ξεκίνησε τη διαφήμιση.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

https://youtu.be/Buzk49qFcmo

Συγκεκριμένα, αναφερόμενοι στο «Sputnik V» οι Ρώσοι κάνουν λόγο για το εμβόλιο που «θα καθαρίσει τον πλανήτη από κορωνοϊό».

swell adv 2021

Σε αυτό το πλαίσιο μάλιστα το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων, δημιούργησε ένα promo βίντεο για το Sputnik V.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Το εν λόγω βίντεο, διάρκειας 38 δευτερολέπτων, ξεκινά δείχνοντας τον κορωνοϊό να… έχει «καταπιεί» ολόκληρη τη Γη!

Στη συνέχεια, εμφανίζεται το Sputnik σαν δορυφόρος -που θυμίζει το Sputnik 1, τον πρώτο τεχνητό δορυφόρο στην ιστορία που μπήκε σε τροχιά, το 1957 από τη Σοβιετική Ένωση- να διασπά και να «εξαφανίζει» από τον πλανήτη μας την φονική νόσο της COVID-19.

Την ίδια στιγμή, χθες, Σάββατο, έγινε γνωστό από το υπουργείο Υγείας της χώρας πως ξεκίνησε η διαδικασία παραγωγής του εμβολίου και μάλιστα αναφέρθηκε πως είναι ήδη έτοιμη η πρώτη παρτίδα.

«Η παραγωγή του εμβολίου, που αναπτύχθηκε από το Ερευνητικό Ινστιτούτο Gamaleya, κατά του κορωναϊού ξεκίνησε» αναφερόταν στην ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου.

Ρώσοι αξιωματούχοι αναφέρουν πως η χώρα μπορεί να παράξει 500 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου τους επόμενους 12 μήνες, ενώ οι ειδικοί διαβεβαιώνον πως το εμβόλιο έχει περάσει όλα τα απαραίτητα τεστ και έχει αποδειχθεί πως «χτίζει» ανοσία κατά του φονικού ιού.


Σχετικά άρθρα

Back to top button