Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΥΓΕΙΑΠΟΥ: Να μην γίνει υποχρεωτικό το εμβόλιο του κορωνοϊού

ΠΟΥ: Να μην γίνει υποχρεωτικό το εμβόλιο του κορωνοϊού

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) τάχθηκε κατά μιας γενικής υποχρέωσης εμβολιασμού καθώς “η επιβολή δεν είναι ο σωστός τρόπος, ειδικά με αυτόν τον εμβολιασμό”, δήλωσε η ειδική εμβολιασμού της ΠΟΥ Κέιτ ο Μπράιαν στη Γενεύη.

Σημείωσε πάντως ότι μια σύσταση εμβολιασμού κατά του ιού θα μπορούσε να είναι χρήσιμη σε ορισμένους επαγγελματικούς τομείς όπως σε ένα φάρμακο εντατικής θεραπείας. Ωστόσο, υπάρχουν παραδείγματα στα οποία ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είχε το αντίθετο αποτέλεσμα και δεν οδήγησε σε υψηλότερο ποσοστό ανοσοποίησης στον πληθυσμό.

mechanical adv 2021

«Πιστεύω ότι είναι πολύ καλύτερα να παρουσιάσουμε τα δεδομένα και τα οφέλη στους ανθρώπους και να τους αφήσουμε να αποφασίσουν για τον εαυτό τους», υπογράμμισε ο επικεφαλής διαχείρισης κρίσεων του Covid 19 Μαίκ Ραίαν. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις στις οποίες πιστεύει ότι ο εμβολιασμός είναι η μόνη υπεύθυνη επιλογή μόλις το εμβόλιο είναι πλήρως διαθέσιμο.

apostolakis adv 2

Υπενθυμίζεται πως η συζήτηση σχετικά με το εάν ο εμβολιασμός κατά του παθογόνου Sars-CoV-2 πρέπει να είναι υποχρεωτικός διεξάγεται διαφορετικά σε διαφορετικές χώρες.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble