ΥΓΕΙΑ

ΠΟΥ | Μην αλλάζετε εμβόλιο από την πρώτη στη δεύτερη δόσηΗ επικεφαλής επιστήμονας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας έκανε την Δευτέρα ισχυρή σύσταση κατά της χρήσης εμβολίων κατά του κορωνοϊού από διαφορετικές εταιρείες στην πρώτη και στη δεύτερη δόση, χαρακτηρίζοντάς το «επικίνδυνη τάση».

«Βρισκόμαστε σε ένα σημείο χωρίς δεδομένα, χωρίς στοιχεία όσον αφορά τη μίξη και το ταίριασμα μεταξύ διαφορετικών εμβολίων» τόνισε η Σουμίγια Σβαμίναθαν σε διαδικτυακή ενημέρωση.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

«Θα είναι μια χαοτική κατάσταση για τις χώρες εάν οι πολίτες αρχίσουν να αποφασίζουν πότε και ποιος θα πάρει μια δεύτερη, μια τρίτη και μια τέταρτη δόση», συμπλήρωσε.

swell adv 2021


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button