Τετάρτη, 21 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΥΓΕΙΑΠιστοποιητικό εμβολιασμού χορηγεί η Ρωσία

Πιστοποιητικό εμβολιασμού χορηγεί η Ρωσία

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Περισσότεροι από 30 εκατομμύρια Ρώσοι έχουν προγραμματιστεί να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνoϊού έως τις 15 Ιουνίου. Τη δήλωση αυτή έκανε προς τους δημοσιογράφους, ο υπουργός Υγείας, Μιχαήλ Μουράσκο.

«Έχει υπογραφεί συμφωνία για την προμήθεια 30 εκατομμυρίων δόσεων εμβολίου Sputnik V και θα προστεθούν και επιπλέον δόσεις από την EpiVacCorona. Υπάρχει ήδη εκπονημένο σχέδιο παραγωγής, οπότε περισσότεροι από 30 εκατομμύρια θα έχουν εμβολιαστεί έως το τις 15 Ιουνίου».

mechanical adv 2021

Σε κάθε περίπτωση ο αριθμός των 30 εκατομμυρίων Ρώσων πολιτών, είναι πολύ κάτω από τις εκτιμήσεις που έκαναν Ρώσοι αξιωματούχοι στις αρχές του έτους, σύμφωνα με τις οποίες ανέμεναν πως μέχρι τις αρχές καλοκαιριού θα είχε εμβολιαστεί το σύνολο των Ρώσων.

apostolakis adv 2

Έρχεται και το διαβατήριο εμβολιασμού

Εξάλλου, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της ΕΡΤ, δυνατή είναι για όλους τους Ρώσους, η απόκτηση ηλεκτρονικού πιστοποιητικού εμβολιασμού κατά του COVID-19 στην πύλη των δημόσιων υπηρεσιών, ανέφερε το υπουργείο Ψηφιακών Επιστημών. «Για όλους όσους πολίτες που έχουν περάσει το δεύτερο στάδιο εμβολιασμού και έχουν επιβεβαιωμένο λογαριασμό σε δημόσιες υπηρεσίες, το πιστοποιητικό θα εμφανίζεται αυτόματα στη ροή ειδοποιήσεων της πύλης και θα αποθηκεύεται στον προσωπικό τους λογαριασμό», αναφέρει το μήνυμα.

Τα πιστοποιητικά θα είναι επίσης διαθέσιμα σε χρήστες που έχουν επιβεβαιώσει τον λογαριασμό τους στις δημόσιες υπηρεσίες μετά τον εμβολιασμό.

«Στο εγγύς μέλλον, θα πραγματοποιηθεί αυτόματη λήψη όχι μόνο στα ρωσικά, αλλά και στα αγγλικά των ληφθέντων πιστοποιητικών εμβολιασμού, τα οποία, εάν είναι απαραίτητο, μπορούν να παρουσιαστούν απευθείας από κάθε κινητή συσκευή μέσω της εφαρμογής κρατικών υπηρεσιών με τη μορφή QR κώδικα», ανέφερε ο αναπληρωτής επικεφαλής του υπουργείου Όλεγκ Κατσάνοφ.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble