ΥΓΕΙΑ

Πανεπιστήμιο Κρήτης: Πώς θα πάρουν το πτυχίο τους οι απόφοιτοι


Όπως είναι γνωστό ήδη, ο κορωνοϊος έχει προκαλέσει την αναστολή στην τελετές ορκωμοσίας/απόκτησης πτυχίων και διπλωμάτων και στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της Πρυτανείας του Ιδρύματος, ακυρώθηκαν όλες οι προγραμματισμένες ορκωμοσίες Μαρτίου και Απριλίου, ενώ τα πτυχία θα εκδοθούν κανονικά και θα δοθούν στους νέους αποφοίτους σε ημερομηνίες που θα ορίσουν τα Τμήματα.

Όσοι πτυχιούχοι το επιθυμούν, μπορούν να συμμετέχουν στην επόμενη τελετή ορκωμοσίας ενημερώνοντας τη γραμματεία του τμήματος τους.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Κοσμήτορος της Φιλοσοφικής Σχολής, κας Αγγέλας Καστρινάκη:

«Προς τους επί πτυχίω φοιτητές και φοιτήτριες των Τμημάτων της Φιλοσοφικής Σχολής

Αγαπητές και αγαπητοί απόφοιτοι της Φιλοσοφικής Σχολής,

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Κρήτης στις 7.3.2020 , η προγραμματισμένη για τις 11.3.2020 τελετή απονομής πτυχίων ακυρώνεται για λόγους δημόσιας υγείας. Κάθε φοιτητής/φοιτήτρια μπορεί να παραλάβει το πτυχίο του/της από την Κοσμητεία της Φιλοσοφικής Σχολής, παρουσία του/της Προέδρου του Τμήματος, ως εξής: Τμήμα Φιλολογίας 9:00-9.45, Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας 9:45-10.30, Τμήμα Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών 10:3011.15.

Όσοι φοιτητές/φοιτήτριες το επιθυμούν μπορούν να λάβουν μέρος στην επόμενη ορκωμοσία, εκείνη του Ιουλίου, αφού ενημερώσουν τη Γραμματεία του Τμήματός τους. Επίσης για όσους/όσες δεν επιθυμούν να έρθουν στο Πανεπιστήμιο Κρήτης οι Γραμματείες θα φροντίσουν ώστε να παραλάβουν το πτυχίο τους στη διεύθυνση που θα ορίσουν.

Λυπάμαι για την αναστάτωση που προκλήθηκε φέτος, αντιλαμβανόμαστε όμως όλοι ότι τα μέτρα αυτά κατά της εξάπλωσης της επιδημίας του κορωνοϊού είναι άκρως απαραίτητα.

Σας συγχαίρω για την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών σας και περιμένω να σας συγχαρώ και από κοντά στο γραφείο της Κοσμητείας.

Η Κοσμήτορας της Φιλοσοφικής Σχολής

Καθηγήτρια Αγγέλα Καστρινάκη«.

Ετικέτες

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Close
Close