Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΥΓΕΙΑΟι Ρώσοι ανακοίνωσαν εμβόλιο!

Οι Ρώσοι ανακοίνωσαν εμβόλιο!

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Είναι το πρώτο εμβόλιο παγκοσμίως που παίρνει άδεια από τις αρχές της χώρας, ύστερα ωστόσο από μόλις δύο μήνες δοκιμών σε ανθρώπους.

Τις ανακοινώσεις έκανε ο ίδιος ο πρόεδρος Πούτιν.

mechanical adv 2021

Η κίνηση αυτή προετοιμάζει το έδαφος για μαζικούς εμβολιασμούς παρότι  τα τελευταία στάδια των κλινικών δοκιμών για τον έλεγχο της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητάς του συνεχίζονται.

apostolakis adv 2

Ελπίζουμε σύντομα να ξεκινήσουμε τη μαζική παραγωγή, δήλωσε ο Πούτιν.

Η ταχύτητα με την οποία η Ρωσία κινείται για να επιδείξει τα επιτεύγματά της σχετικά με το εμβόλιο, αποδεικνύει την αποφασιστικότητά της να κόψει πρώτη το νήμα στην παγκόσμια κούρσα για ένα αποτελεσματικό προϊόν, αλλά έχει πυροδοτήσει ανησυχίες ότι θέτει το εθνικό πρεστίζ πάνω από την επιστημονικότητα και την ασφάλεια.

Την ίδια στιγμή, η χώρα εξακολουθεί να μαστίζεται από τον ιό καθώς κατέγραψε σήμερα 4.945 νέα κρούσματα , ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό τους σε 897.599.

Είναι ο τέταρτος υψηλότερος αριθμός περιστατικών στον κόσμο.

Ο επίσημος αριθμός των νεκρών από COVID-19 αυξήθηκε σε 15.131 αφού οι αρχές ανακοίνωσαν ότι 130 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το τελευταίο 24ωρο.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble