ΥΓΕΙΑ

Οι Ρώσοι ανακοίνωσαν εμβόλιο!Είναι το πρώτο εμβόλιο παγκοσμίως που παίρνει άδεια από τις αρχές της χώρας, ύστερα ωστόσο από μόλις δύο μήνες δοκιμών σε ανθρώπους.

Τις ανακοινώσεις έκανε ο ίδιος ο πρόεδρος Πούτιν.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Η κίνηση αυτή προετοιμάζει το έδαφος για μαζικούς εμβολιασμούς παρότι  τα τελευταία στάδια των κλινικών δοκιμών για τον έλεγχο της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητάς του συνεχίζονται.

Ελπίζουμε σύντομα να ξεκινήσουμε τη μαζική παραγωγή, δήλωσε ο Πούτιν.

swell adv 2021

Η ταχύτητα με την οποία η Ρωσία κινείται για να επιδείξει τα επιτεύγματά της σχετικά με το εμβόλιο, αποδεικνύει την αποφασιστικότητά της να κόψει πρώτη το νήμα στην παγκόσμια κούρσα για ένα αποτελεσματικό προϊόν, αλλά έχει πυροδοτήσει ανησυχίες ότι θέτει το εθνικό πρεστίζ πάνω από την επιστημονικότητα και την ασφάλεια.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Την ίδια στιγμή, η χώρα εξακολουθεί να μαστίζεται από τον ιό καθώς κατέγραψε σήμερα 4.945 νέα κρούσματα , ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό τους σε 897.599.

Είναι ο τέταρτος υψηλότερος αριθμός περιστατικών στον κόσμο.

Ο επίσημος αριθμός των νεκρών από COVID-19 αυξήθηκε σε 15.131 αφού οι αρχές ανακοίνωσαν ότι 130 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το τελευταίο 24ωρο.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button