Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΥΓΕΙΑΜε ποιο τρόπο διαχειριζόμαστε τα χρησιμοποιημένα self-tests

Με ποιο τρόπο διαχειριζόμαστε τα χρησιμοποιημένα self-tests

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Σε συνέχεια ερωτήσεων από πολίτες, η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αγίου Νικολάου και η Συντονίστρια covid19, σας παραθέτουν τις οδηγίες για την απόρριψη των self-tests μετά τη χρήση τους, όπως τις εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με ανακοίνωσή της.

Αν το τεστ είναι αρνητικό:

mechanical adv 2021

Απορρίπτεται μαζί με τα λοιπά αστικά απόβλητα, δηλαδή τοποθετείται σε πλαστική σακούλα και απορρίπτεται στον κοινό κάδο απορριμμάτων.

apostolakis adv 2

Αν το τεστ είναι θετικό:

Απορρίπτεται από κοινού με τα αναλώσιμα του ασθενούς, σε σακούλα καλά κλεισμένη η οποία τοποθετείται σε κλειστό κάδο εντός της οικίας και στη συνέχεια σε δεύτερη σακούλα, η οποία κλείνει το ίδιο σφιχτά, χωρίς να γεμίσει υπερβολικά για να αποφευχθεί τυχόν διάρρηξη αυτής και απορρίπτεται στο κάδο των κοινών σκουπιδιών.

Υπενθυμίζεται ότι τα υλικά και οι συσκευασίες των self-tests δεν ανακυκλώνονται και δεν πρέπει να απορρίπτονται στους μπλε κάδους, ούτε βέβαια στην αποχέτευση. Στα κοινά σκουπίδια πρέπει να απορρίπτονται και οι μάσκες μιας χρήσης και τα γάντια, εφόσον δεν ανήκουν σε άνθρωπο που έχει βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble