Κυριακή, 16 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΥΓΕΙΑΚορωνοϊός: Εμβολιασμοί και από ιδιώτες της Α'βάθμιας Φροντίδας Υγείας

Κορωνοϊός: Εμβολιασμοί και από ιδιώτες της Α’βάθμιας Φροντίδας Υγείας

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Πρόσκληση έχει απευθύνει το υπουργείο Υγείας στους ιδιώτες να συνδράμουν το σύστημα δημόσιας υγείας – Ποιες οι προϋποθέσεις για να λάβει άδεια και να λειτουργήσει ένα ιδιωτικό εμβολιαστικό κέντρο

Στην εθνική εκστρατεία για τον εμβολιασμό κατά της λοίμωξης Covid-19 θα συμμετάσχουν, εκτός από τα 1.018 Κέντρα Υγείας και ιατρεία της χώρας, και οι ιδιώτες της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ). Όπως πληροφορείται το protothema.gr, η σχετική πρόσκληση που έχει απευθύνει το υπουργείο Υγείας στους ιδιώτες, μέσω των κατά τόπους Ιατρικών Συλλόγων, να συνδράμουν το σύστημα δημόσιας υγείας σε αυτήν τη δύσκολη και ασφυκτική στο χρονοδιάγραμμα της διαδικασία, έχει βρει ανταπόκριση – μεγαλύτερη στην Αττική και μικρότερη στην περιφέρεια.

mechanical adv 2021

Τι ζητεί από τους ιδιώτες το υπουργείο Υγείας

apostolakis adv 2

Το υπουργείο Υγείας, και ο υφυπουργός κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης που υπογράφει το έγγραφο που εστάλη στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (ΠΙΣ) για να προωθηθεί στη συνέχεια στους Ιατρικούς Συλλόγους, θέτει συγκεκριμένες προδιαγραφές για τα ιδιωτικά ιατρεία και διαγνωστικά κέντρα που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον να οριστούν ως εμβολιαστικα κέντρα Covid-19.

Ειδικότερα, κάθε ιδιωτικό εμβολιαστικό κέντρο για να μπορέσει να λάβει άδεια και να λειτουργήσει, πρέπει να είναι στελεχωμένο από έναν γιατρό, που θα είναι και ο υπεύθυνος λειτουργίας, έναν επισκέπτη υγείας ή νοσηλευτή και έναν διοικητικό υπάλληλο. Σε ό,τι αφορά τις υποδομές, θα πρέπει να διαθέτει αίθουσα αναμονής και διακριτικούς χώρους, για λόγους προστασίας της ατομικότητας του κάθε εμβολιαζόμενου καθώς και -το κυριότερο- να διαθέτει ψυγείο με ψηφιακό σύστημα καταγραφής της θερμοκρασίας, και σύστημα καταγραφής δύο φορές την ημέρα.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble