Τετάρτη, 12 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΥΓΕΙΑΕρχεται το εμβόλιο κατά της γρίπης με 5ετή προστασία!

Ερχεται το εμβόλιο κατά της γρίπης με 5ετή προστασία!

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Τον δρόμο για τη δημιουργία εμβολίου κατά της γρίπης που θα προσφέρει προστασία ακόμη και για πέντε χρόνια έχουν ανοίξει τα τελευταίας τεχνολογίας εμβόλια κατά του κορωνοϊού SARS-CoV-2.

Ερευνητές του αμερικανικού Duke University δοκιμάζουν ήδη ένα τέτοιο εμβόλιο που έχει ως βάση την τεχνολογία mRNA που χρησιμοποιήθηκε στα εμβόλια κατά του Covid-19 της Pfizer και της Moderna.

mechanical adv 2021

Οι ερευνητές που πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας, σύμφωνα με το Nexstar, έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους με συναδέλφους του στα αμερικανικά National Institues of Health για τη δημιουργία εμβολίου με βάση το mRNA που θα προστατεύει από τον ιό της γρίπης. Τονίζουν, μάλιστα, ότι ο κάθε άνθρωπος θα πρέπει να κάνει το συγκεκριμένο εμβόλιο όχι κάθε χρόνο, αλλά μία φορά κάθε τέσσερα ή πέντε χρόνια, καθώς για όλη αυτή την περίοδο θα είναι προστατευμένος από τη γρίπη.

apostolakis adv 2

Ευρεία δράση

«Τις προηγούμενες δύο εβδομάδες ολοκληρώσαμε την παραγωγή ενός mRNA εμβολίου για τη γρίπη, το οποίο θα πρέπει να έχει ευρεία δράση εναντίον πολλών διαφορετικών στελεχών (του ιού της γρίπης), έτσι ώστε να φτιάξουμε ένα γενικό εμβόλιο για τη γρίπη» δήλωσε ο ερευνητής Barton Haynes, διευθυντής στο Duke Human Vaccine Institute του αμερικανικού πανεπιστημίου. Αυτή την περίοδο οι ερευνητές δοκιμάζουν την αποτελεσματικότητα του εμβολίου στην πρώτη φάση των κλινικών δοκιμών.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble