Τετάρτη, 21 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΥΓΕΙΑΕκθεση ΠΟΥ για την πανδημία | Από τη νυχτερίδα στον άνθρωπο με...

Εκθεση ΠΟΥ για την πανδημία | Από τη νυχτερίδα στον άνθρωπο με ξενιστή τρίτο ζώο

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

O κορωνοϊός μεταδόθηκε στους ανθρώπους πιθανότατα από τις νυχτερίδες, μέσω ενός άλλου ζώου. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε η κοινή επιτροπή ΠΟΥ και Κινέζων επιστημόνων χαρακτηρίζοντας «εξαιρετικά απίθανη» την αρχική του μετάδοση μέσω διαρροής εργαστηρίου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Associated Press, τα εν λόγω ευρήματα συμφωνούν με όσα είχαν δηλώσει αξιωματούχοι του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας μετά την επίσκεψή τους στην Κίνα, το διάστημα Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου.

mechanical adv 2021

Πολλά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα και η επιστημονική ομάδα πρότεινε περαιτέρω έρευνα σε κάθε πεδίο πέραν του σεναρίου της διαρροής από εργαστήριο, αναφέρει η κοινή ερευνητική ομάδα, σύμφωνα με αντίγραφο της έκθεσης που περιήλθε εις γνώση του Associated Press.

apostolakis adv 2

Η εκτάσεως 400 σελίδων έκθεση του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας που αποτελεί προϊόν της έρευνας μικρού επιστημονικού κλιμακίου στην Γουχάν πρόκειται να δημοσιευθεί αύριο Τρίτη.

Δεύτερο -κατά σειράν πιθανότητας- σενάριο είναι η απευθείας μετάδοση από τη νυχτερίδα στον άνθρωπο και τρίτο η μετάδοσή του μέσω κατεψυγμένων προϊόντων. Το τελευταίο σενάριο χαρακτηρίζεται «εφικτό» αλλά όχι πιθανό, σύμφωνα με το αντίγραφο της έκθεσης.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble