Τρίτη, 18 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΥΓΕΙΑΕφιαλτική πρόβλεψη για τον κορωνοϊό: Ίσως διαρκέσει για 2 χρόνια

Εφιαλτική πρόβλεψη για τον κορωνοϊό: Ίσως διαρκέσει για 2 χρόνια

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Ένα δημοσίευμα που προκαλεί σοκ, τη στιγμή που στην Ελλάδα ετοιμαζόμαστε για την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων που θεσπίστηκαν για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Bloomberg, η πανδημία είναι πιθανό να διαρκέσει για δύο χρόνια.

mechanical adv 2021

Μάλιστα, όπως επισημαίνεται, ο φονικός ιός δεν θα ελεγχθεί έως ότου επιτύχουμε την ανοσία της αγέλης, δηλαδή ανοσία στα δύο τρίτα του παγκόσμιου πληθυσμού, σύμφωνα με ομάδα εμπειρογνωμόνων.

apostolakis adv 2

Λόγω της ικανότητάς του να μεταδίδεται και από ασυμπτωματικά άτομα ο ιός μπορεί να είναι πιο δύσκολο να ελεγχθεί από τη γρίπη, αιτία των περισσότερων πανδημιών στην πρόσφατη ιστορία, σύμφωνα με την έκθεση του Κέντρου Έρευνας και Πολιτικής Λοιμωδών Νόσων του Πανεπιστήμιο της Μινεσότα.

Οι άνθρωποι μπορεί στην πραγματικότητα να είναι στην πιο μολυσματική φάση πριν εκδηλώσουν συμπτώματα, σύμφωνα με την έκθεση.

%CE%B2%CE%BB%CE%BF%CE%BF%CE%BC

Μετά το lockdown δισεκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο για να ελαχιστοποιηθεί η διασπορά του ιού κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο αποφασίζουν με προσεκτικές κινήσεις άρση των μέτρων σε επιχειρήσεις, εργαζομένους και δημόσιους χώρους που ανοίγουν ξανά. Ωστόσο, η πανδημία του κορωνοϊού είναι πιθανό να συνεχιστεί σε κύματα που θα μπορούσαν να διαρκέσουν και μετά το 2022, υπογραμμίζει το δημοσίευμα επικαλούμενο επιστήμονες.

Οι κυβερνήσεις θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τους στον σχεδιασμό των μέτρων ότι «αυτή η πανδημία δεν θα τελειώσει σύντομα και ότι οι άνθρωποι πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για πιθανές περιοδικές επανεμφανίσεις της νόσου τα επόμενα δύο χρόνια» αναφέρουν στην έκθεσή του ο διευθυντής του CIDRAP Michael Osterholm, η Kristen Moore, ο καθηγητής δημόσιας υγείας του Πανεπιστημίου Tulane John Barry και ο Marc Lipsitch, επιδημιολόγος στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ.

Στόχος είναι να υπάρξει εμβόλιο το συντομότερο δυνατό και να είναι διαθέσιμο σε μικρές ποσότητες ήδη από το τρέχον έτος. Ενώ μεγάλες ποσότητες εμβολίου κατά της πανδημίας γρίπης 2009-2010 δεν ήταν διαθέσιμες μόνο μετά την κορύφωση της επιδημίας στις ΗΠΑ, σύμφωνα με μελέτη ακόμη και σε αυτή την περίπτωση αποφεύχθηκαν 1,5 εκατομμύρια νέα κρούσματα και 500 θάνατοι μόνο στις ΗΠΑ.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble