Πέμπτη, 17 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΥΓΕΙΑΑντιπρύτανης του ΑΠΘ: Κατασκευασμένος ο κορωνοϊός - Υπάρχει εμβόλιο αλλά το κρύβουν

Αντιπρύτανης του ΑΠΘ: Κατασκευασμένος ο κορωνοϊός – Υπάρχει εμβόλιο αλλά το κρύβουν

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Την ώρα που ολόκληρος ο πλανήτης βρίσκεται σε συναγερμό για την επιδημία του κορωνοϊού που τείνει να εξελιχθεί σε πανδημία, με τους ειδικούς να συνιστούν ψυχραιμία προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ραγδαία εξάπλωσή του, ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ, Ανδρέας Γιαννακουδάκης, προχώρησε σε μια δήλωση που προκαλεί αίσθηση.

Μιλώντας στην εκπομπή «Τα Λόγια της Πόλης», στον τηλεοπτικό σταθμό TV100 ο κ. Γιαννακουδάκης δήλωσε ότι «πιθανολογεί πως ο νέος κορωνοϊός είναι κατασκευασμένος» και μάλιστα πως υπάρχει ήδη εμβόλιο το οποίο αναπτύχθηκε πριν από την εξάπλωσή του αλλά δεν το ανακοινώνουν «για λόγους σκοπιμότητας».

mechanical adv 2021

«Μπορώ να υποθέσω ότι και το εμβόλιο είναι ήδη από πριν γνωστό. Υπάρχει δηλαδή αυτή τη στιγμή το εμβόλιο. Πότε θα ανακοινωθεί η ανακάλυψή του ή πότε θα διατεθεί εξαρτάται από τους λόγους της σκοπιμότητας», είπε.
«Αυτό που μου κάνει εντύπωση σε αυτό τον ιό δεν είναι η επικινδυνότητά του, αλλά είναι η ικανότητά του να διαδίδεται. Όλα τα μέτρα μικρό αποτέλεσμα μπορεί να έχουν», συμπλήρωσε ο κ. Γιαννακουδάκης.

apostolakis adv 2

Το ξέσπασμα του κορωνοϊού σε περισσότερες από 80 χώρες παγκοσμίως έχει προκαλέσει, μέχρι στιγμής, τον θάνατο 3.4000 ανθρώπων με τα κρούσματα να έχουν ξεπεράσει τα 101.400.

Στη χώρα μας τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ανέρχονται σε 45, ενώ το υπουργείο Υγείας αναμένει ραγδαία αύξηση μέσα στις επόμενες ημέρες.

zygos gif 2020b