Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΣητεία | Κίνδυνος εξαφάνισης πανάρχαιων ειδών εάν εφαρμοστεί το νομοσχέδιο για τα...

Σητεία | Κίνδυνος εξαφάνισης πανάρχαιων ειδών εάν εφαρμοστεί το νομοσχέδιο για τα ζώα | Video

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Την αντίδραση των φιλοζωικών και κυνηγετικών σωματείων έχει ξεσηκώσει το σχέδιο νόμου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για τα ζώα συντροφιάς αλλά και για τα αδέσποτα. Οι φιλοζωικές και κυνηγετικές  οργανώσεις κάνουν λόγο για διατάξεις που μας γυρίζουν χρόνια πίσω, ενώ υποστηρίζουν ότι στόχος δεν είναι να μπει μια τάξη στο θέμα των αδέσποτων αλλά η εξόντωσή τους. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό του Κρητικού Λαγωνικού.

Την αντίδραση των φιλοζωικών και κυνηγετικών σωματείων έχει ξεσηκώσει το σχέδιο νόμου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για τα ζώα συντροφιάς αλλά και για τα αδέσποτα.

mechanical adv 2021

Οι φιλοζωικές και κυνηγετικές  οργανώσεις κάνουν λόγο για διατάξεις που μας γυρίζουν χρόνια πίσω, ενώ υποστηρίζουν ότι στόχος δεν είναι να μπει μια τάξη στο θέμα των αδέσποτων αλλά η εξόντωσή τους.

apostolakis adv 2

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό του Κρητικού Λαγωνικού, μια ράτσα η οποία  ζει στην Κρήτη εδώ και τέσσερις χιλιετίες και  αποτελεί ζωντανό μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς και πανάρχαιο στολίδι της κρητικής πανίδας,  όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο σποτ που έχει δημιουργηθεί από τον  Όμιλο Κρητικού Λαγωνικού προκειμένου να ευαισθητοποιήσει κάθε αρμόδιο και κάθε πολίτη.

Το μήνυμα που στέλνει ο Όμιλος Κρητικού Λαγωνικού είναι “Λέμε ναι στην ευζωια των ζώων Λέμε ναι στην υπεύθυνη κηδεμονία Λέμε όχι στην υποχρεωτική στείρωση”

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble