Κυριακή, 18 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΚλιματική αλλαγή | Εξι μήνες καλοκαίρι, δύο μήνες χειμώνα μέχρι το 2100

Κλιματική αλλαγή | Εξι μήνες καλοκαίρι, δύο μήνες χειμώνα μέχρι το 2100

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Μέχρι το 2100, οι τέσσερις εποχές θα έχουν πλήρως ανατραπεί και θα έχουμε έξι μήνες καλοκαίρι και δύο μήνες χειμώνα. Αυτό το δυσοίωνο σενάριο επιβεβαίωσε έρευνα Κινέζων επιστημόνων, που έκανε λόγο για δραματική κλιματική αλλαγή.

Ο ωκεανολόγος Γιούπινγκ Γκουάν σημείωσε:

mechanical adv 2021

«Τα καλοκαίρια θα γίνουν μεγαλύτερα και πιο ζεστά, αποτέλεσμα της ανόδου της μέσης θερμοκρασίας παγκοσμίως. Όλο και συχνότερα βλέπουμε αναφορές εκτός κλιματικής λογικής, όπως την έλλειψη άνοιξης, ή χιόνι τον Μάιο».

apostolakis adv 2

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι η μέση θερμοκρασία στη Γη θα εκτοξευθεί, οι πάγοι θα λιώσουν πολύ πιο γρήγορα, η στάθμη της θάλασσας θα ανέβει και το νερό θα καλύψει μεγάλο μέρος των παραλιακών οικισμών σε όλον τον κόσμο.

Επιπλέον πολλά είδη φυτών και ζώων δεν θα καταφέρουν να προσαρμοστούν και να επιβιώσουν. Η ανθρωπότητα θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα σε όλα τα επίπεδα.

«Πολλές μελέτες έχουν ήδη δείξει ότι οι μεταβαλλόμενες εποχές προκαλούν σημαντικούς κινδύνους για το περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία», όπως σημειώνει ο Γιούπινγκ Γκουάν.

Πλέον έχουν ανατραπεί και περιβαλλοντικά μοντέλα πολλών περιοχών που παρουσίασαν πολύ περίεργα καιρικά φαινόμενα, όπως χιόνι στην έρημο Σαχάρα και ακραία ζέστη των 35 βαθμούς Κελσίου σε βόρειες περιοχές, όπως η Βρετανία.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble