Κυριακή, 16 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΗ ΕΕ απαγορεύει οριστικά την αλιεία με ηλεκτροσόκ

Η ΕΕ απαγορεύει οριστικά την αλιεία με ηλεκτροσόκ

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Απορρίφθηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η προσφυγή της Ολλανδίας

Απορρίφθηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η προσφυγή της Ολλανδίας κατά της απόφασης να απαγορευτεί η αλιεία με παλμούς ηλεκτρικού ρεύματος, μια τεχνική που αναισθητοποιεί τα ψάρια πριν συλλεχθούν με δίχτυα.

mechanical adv 2021

Η απόφαση, σχολιάζει το Associated Press, θα πλήξει ιδιαίτερα τον αλιευτικό στόλο της Ολλανδίας, η οποία έχει επενδύσει στην τεχνολογία. Η Ολλανδία υποστήριξε στην προσφυγή ότι η ΕΕ δεν έλαβε υπόψη τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα όταν αποφάσισε την απαγόρευση πριν από δύο χρόνια. Επιμένει ότι τα ηλεκτροσόκ είναι φιλικά στο περιβάλλον επειδή επιτρέπουν στις τράτες να γεμίζουν τα δίχτυα τους χωρίς να χρησιμοποιούν συρόμενα εργαλεία που καταστρέφουν τον βυθό. Επιπλέον, οι τράτες που εφαρμόζουν την τεχνική καταναλώνουν λιγότερα καύσιμα.

apostolakis adv 2

Από την άλλη πλευρά, οι επικριτές της μεθόδου θεωρούν πως πρόκειται για εκβιομηχάνιση της αλιείας που απειλεί τα ιχθυαποθέματα.

«Το δικαστήριο απορρίπτει την προσφυγή που κατέθεσε η Ολλανδία στο σύνολό της» ανακοίνωσε το Ευρωδικαστήριο.

Στην απόφαση αντέδρασε ο σύνδεσμος Ολλανδών αλιέων, ο οποίος προειδοποίησε για λουκέτο σε πολλές επιχειρήσεις που είχαν ήδη υποστεί πλήγμα από το Brexit και την πανδημία.

Από τις 137 τράτες στον ολλανδικό στόλο, πάνω από 80 έχουν εξοπλιστεί με συστήματα ηλεκτρικών εκκενώσεων.

ΠΗΓΗ: in.gr
zygos gif 2020b
wind one adv
Eleonora Radeva
Eleonora Radevahttps://www.cna.gr
Ονομάζομαι Ράντεβα Ελεονώρα και είμαι 19 ετών. Κατάγομαι από την Βουλγαρία και είμαι γεννημένη στην Ιεράπετρα Λασιθίου. Σπουδάζω Παιδαγωγικά Προσχολικής Εκπαίδευσης στον τομέα Βοηθός Βρεφονηπιοκόμος. Τα χόμπι μου είναι κυρίως η φωτογράφιση, το διάβασμα βιβλίων και η γυμναστική.
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble