ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ερχεται από την Παρασκευή ο καιρός τύπου «Π»!

Αλλάζει ο καιρός από αύριο, Παρασκευή καθώς η θερμοκρασία θα πέσει αισθητά. Οι χαμηλές θερμοκρασίες τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, τοπικές βροχές ακόμα και χιόνια στα ορεινά προβλέπονται στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα υπάξουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

brands heaven2021

Παγετός θα σημειωθεί κατά τις πρωινές και βραδινές ώρες στη Θράκη, με πιθανότητα χιονόπτωσης.

Καιρός τύπου «Π»

neratzoulis neo

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη συννεφιές θα υπάρχουν μέσα στο Αιγαίο με χιονόνερο ή χιόνι στα ανατολικά και βόρεια τμήματά του, βροχή στα πιο νότια τμήματα και ακόμα και μέσα στο Ιόνιο θα υπάρχουν αυξημένες συννεφιές.

Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατεί ηλιοφάνεια, με λίγες όμως τοπικές συννεφιές.

Από αύριο Παρασκευή, όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος, Κλέαρχος Μανουσάκης, διαδοχικά βαρομετρικά θα επηρεάσουν την χώρα μας από τα δυτικά και θα επικρατήσει καιρός τύπου «Π».

Ο καιρός τύπου «Π» είναι όταν οι βροχές ή οι καταιγίδες εκδηλώνονται στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό – βορειοανατολικό Αιγαίο σχηματίζοντας το γράμμα «Π» της ελληνικής αλφαβήτου και γι’ αυτό έχει καθιερωθεί σαν τύπος καιρού «Π».
Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button