Δευτέρα, 14 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΕλούντα: Ανησυχία για τη φώκια που επιτίθεται στις χελώνες (video)

Ελούντα: Ανησυχία για τη φώκια που επιτίθεται στις χελώνες (video)

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Σοκ προκαλεί η στιγμή θανάτωσης χελώνας από μεγάλη φώκια στον κόλπο της Ελούντας, όπως προκύπτει από μαρτυρίες και από ερασιτεχνικό βίντεο ψαρά, το οποίο έχει στη διάθεση του, το Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου, το οποίο κινητοποιήθηκε άμεσα μετά τα απανωτά περιστατικά θανάτωσης χελωνών καρέτα – καρέτα, από τον Ιούλιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο.

Συνεκτιμώντας όλα τα στοιχεία, το Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου σχημάτισε μια πρώτη εικόνα γύρω από τα περιστατικά με τις νεκρές χελώνες που ξέβρασε η θάλασσα, με τον διοικητή της Λιμενικής Αστυνομίας να περιγράφει στην ΚΡΗΤΗ TV τα μέτρα που έλαβαν προκειμένου να ρίξουν φως στο ασυνήθιστο αυτό περιστατικό.

mechanical adv 2021

Αν και το φαινόμενο βρίσκεται σε ύφεση, ψαράδες στην Ελούντα που έχουν δει τη φώκια δεν κρύβουν την ανησυχία τους…

apostolakis adv 2

Εδώ και λίγες μέρες, χελώνα που είναι τραυματισμένη στο κάτω μέρος του λαιμού φιλοξενείται στο Ενυδρείο Κρήτης, το οποίο λειτουργεί και ως Κέντρο Περίθαλψης θαλάσσιας χελώνας.

Σύμφωνα με την κυρία Ασπασία Στεργιώτη, καταβάλλονται προσπάθειες ώστε η τραυματισμένη χελώνα να ανακάμψει σύντομα, με την ίδια να μην είναι σε θέση να δώσει απαντήσεις για τα ακριβή αίτια του περιστατικού.

zygos gif 2020b
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-