Τρίτη, 18 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΑνακοίνωση του Λιμενικού Σώματος για την «ρύπανση» σε παραλίες - Να το...

Ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος για την «ρύπανση» σε παραλίες – Να το πιστέψουμε;

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

To Σαββατοκύριακο πολλοί ήταν αυτοί οι οποίοι βρήκαν την ευκαιρία για να κάνουν το πρώτο μπάνιο του καλοκαιριού, σε ολόκληρη τη χώρα, λόγω των απίστευτα υψηλών θερμοκρασιών για τον Μάιο.

Αρκετοί όμως σε κάποιες παραλίες -σε Ρόδο και Κρήτη- ήρθαν αντιμέτωποι με ένα θέαμα που φαινόταν να είναι κάποιου είδους θαλάσσια ρύπανση. Με αφορμή αυτό το γεγονός, το Λιμενικό εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία διευκρινίζει πως δεν πρόκειται για ρύπανση αλλά για φυτοπλαγκτόν σε παραλίες Ρόδου και Κρήτης.

mechanical adv 2021

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος:

apostolakis adv 2

«Με αφορμή δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία έχουν παρατηρηθεί θαλάσσιες ρυπάνσεις στις ακτές Κιοταρίου και Τραγανού της ν. Ρόδου, καθώς και σε ακτές του Νομού Ηρακλείου Κρήτης, από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής, διευκρινίζεται ότι κατόπιν επιτόπιων αυτοψιών που διενήργησαν στελέχη των οικείων Λιμενικών Αρχών, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για ποσὀτητες φυτοπλαγκτόν που εμφανίστηκαν στις εν λόγω ακτές, πιθανότατα λόγω των ευνοϊκών καιρικών συνθηκών και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται, για θαλάσσιες ρυπάνσεις.»

zygos gif 2020b
wind one adv
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble