ΕΛΛΑΔΑ

Ζωντανό το σκυλί που κακοποίησαν οι φαντάροι – Ηλικιωμένος το φροντίζει

Ευχάριστα είναι τα τελευταία νέα για το σκυλί που κακοποίησαν οι φαντάροι, προκαλώντας τον αποτροπιασμό και την κατακραυγή χιλιάδων χρηστών του διαδικτύου, καθώς και την παρέμβαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων Animal Action αναφέρει ότι το άτυχο σκυλάκι είναι ζωντανό και σε λίγες ώρες θα βρίσκεται στα χέρια των εθελοντών του σωματείου Κόνιτσας.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση, ένας ηλικιωμένος το ταΐζει και είναι ο μόνος που το πλησιάζει.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το αποκρουστικό video με την κακοποίηση που υπέστη το σκυλί από τους φαντάρους δεν υπάρχει, πλέον, στο Facebook, καθώς το κατέβασαν οι χρήστες που το είχαν ανεβάσει.Η απήχηση που είχε το εν λόγω video ήταν τεράστια, καθώς χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου είχαν εκφράσει τον αποτροπιασμό τους και ζητούσαν τον εντοπισμό και την παραδειγματική τιμωρία των δραστών.

Μάλιστα, το περιστατικό προκάλεσε και την παρέμβαση του ΥΠΕΘΑ, ενώ την τιμωρία των φαντάρων ζήτησε και η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου.

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close