ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκινούν οι εμβολιασμοί έξω από εκκλησίες

Έρχονται «μίνι εμβολιαστικά κέντρα» και στα πανεπιστήμιαΌπως είχε προαναγγείλει ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, η Πολιτεία σε συνεργασία με την Ιερά Σύνοδο ξεκινά το πιλοτικό αυτό πρόγραμμα εμβολιασμού έξω από εκκλησίες από τις δύο μεγάλες πόλεις.

Την ίδια ώρα, μίνι εμβολιαστικά κέντρα αναμένεται να στηθούν, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, και έξω από τα Πανεπιστήμια για τον εμβολιασμό τόσο των φοιτητών και των καθηγητών όσο και του υπόλοιπου προσωπικού.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Επίσης, τις επόμενες μέρες ιδιώτες γιατροί θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού εμβολιασμού στους ασθενείς τους αλλά και να προμηθευτούν εμβόλια, ώστε να προχωρούν εμβολιασμούς στα ιατρεία τους, σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν 1.000 γιατροί.

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button